Identifikovani napadači na ljekara Hitne pomoći

Autor:

Barska policija identifikovala je osobe za koje se sumnja da su napala ljekara Hitne medicinske pomoći Tomislav Miković. ispred Doma učenika u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

Identifikovani napadači na ljekara Hitne pomoći Foto: MONDO

Kako su kazali, T. M. je obavijestio služnbenike policije da su ga napale, kako sumnja, maloljetne osobe i da su nakon napada pobjegle.

Službenici CB Bar su odmah po saznanju izašli na lice mjesta, obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca. Na osnovu policijskih mjera i radnji došlo se do saznanja o identitetu lica koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih“, kazali su iz Uprave policije.

Takođe prema Osnovnom sudu u Baru iniciran je zahtjev, uz saglasnost državnog tužioca u ODT u Baru, za izdavanje naredbe za izuzimanje video zapisa u cilju utvđivanja činjeničnog stanja.

Nadležni tužilac će se o kvalifikaciji navedenog djela izjasniti nakon utvrđivanja svih činjenica i uvida u spise predmeta.

Ljekar prebijen prilikom intervencije!

Sve vijesti