Baranin utjerivao dugove za "kavčane"?

Autor:

Baranin B.Đ. (39) ubijen je prekjuče oko 17,30 ispred svoje kuće na Voždovcu, a istraga o likvidaciji vodi do kotorskih klanova.

Baranin utjerivao dugove za "kavčane"? Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Ubistvo se desilo u Ulici vojvode Skopljanca na Dušanovcu posle 17 sati dok je B.Đ. automobilom izlazio iz garaže pored kuće u kojoj je živeo. Pogođen je sa više hitaca u glavu i grudi.

Policija sumnja da je on za "kavčane" odrađivao iznude, odnosno utjerivanje dugova. U toj činjenici, kako prenosi Dan, policija vidi motiv likvidacije.

B.Đ. je od ranije poznat srpskoj policiji po izvršenju krivičnih djela otmica i iznuda, dok sa druge strane Crnogorskoj policiji nije poznat, budući da se njegova porodica prije više godina odselila iz Crne Gore.

Sačekuša: Izrešetan u automobilu

 Nakon dugog rafala, kako su opisale komšije, navodeći da je u njega ispaljeno najmanj 15 metaka, njegov brat je istrčao iz kuće i pokušao da mu pomogne ali nije mu bilo spasa.

Nakon pucnjave, osumnjičeni ušao u bijeli BMW u kojem ga je navodno čekao vozač.

Nakon nekoliko kilometara od mjesta ubistva nađeno je zapaljeno vozilo u kome je bilo automatsko oružje. Automobil marke BMW X5 bijele boje nađen je zapaljen Tekeriškoj ulici na Voždovcu.

Sve vijesti