SDP i Demos zajedno u Beranama

Autor:

Socijaldemokratska partije (SDP) i Demos nastupiće u koaliciji na lokalnim izborima u Beranama, zakazanim za 4. februar, a nosilac liste biće predsjednik beranskoog odbora SDP-a, Mirko Pavićević.

0
A- A A+Pavićević je kazao da je koalicija odgovor građanskih i naprednih Berana na sve negativnosti koje su se dešavale u tom gradu u protekle tri decenije.

“Kroz želju da konačno građanske partije dobiju šansu da pokažu koliko umiju, okupili smo se svjesni svih problema u kojima se naš grad nalazi”, naveo je Pavićević u saopštenju.

On je kazao da su se pojedinci, umjesto rješavanja problema sugrađana, često bavili pitanjima koja dijele, a ne ujedinjuju Berance.

“Naš odgovor na te dvije ponude je borba za bolje uslove života, zapošljavanje, veću privrednu aktivnost, bolje uslove u školama i vrtićima. Takva je i naša lista, sastavljena od dokazanih i prepoznatih ljudi, ponosnih na sve svoje različitosti, koji žele da se razvoj Berana zasniva na radu i marljivosti, a ne političkoj podobnosti sa bilo koje adrese da dolazi”, rekao je Pavićević.

Sve vijesti