Wild Beauty Award 2017: Predložite najbolje!

Autor:

Nacionalna turistička organizacija (NTO) pozvala je zainteresovane da do 28. novembra nominuju predloge za godišnju nagradu u turizmu, Wild Beauty Award 2017.

0
A- A A+
turizam sajam Foto: MONDO/Mladen Stojović

  „Nominacije zainteresovane javnosti se prikupljaju kroz online upitnik koji se nalazi na adresi www.wba.montenegro.travel, kao i na stranici NTO-a www.montenegro.travel, navodi se u saopštenju.

NTO je pozvao zainteresovane da dostave predloge koje će razmotriti za dalju proceduru procesa kandidovanja i odlučivanja o dodjeli nagrade Wild Beauty Award 2017.

„NTO u skladu sa Programom rada za ovu godinu planira organizaciju dodjele prestižnog nacionalnog priznanja u turizmu Wild Beauty Award, u cilju podsticanja i afirmacije sektora turizma, unaprijeđenja kvaliteta, promocije i konkurencije, uvažavajući strateško opredjeljenje za kreiranje i unaprijeđenje održivog i prepoznatljivog turističkog proizvoda Crne Gore“, rekli su iz NTO-a.

Iz NTO-a su podsjetili da od prošle godine ne postoji unaprijed zadata kategorizacija, jer ona smanjuje mogućnost fleksibilnog odlučivanja, posebno u odnosu na pojedinačne vankategorijske projekte, akcije i dostignuća u turizmu.

„Pored toga, od prošle godine postoji i mogućnost samonominovanja za dodjelu nagrada Wild Beauty Award“, dodaje se u saopštenju.

Ceremonija dodjele godišnjih nagrada biće održana 18. decembra u hotelu Hilton u Podgorici.

%MCEPASTEBIN%