OPREZNO vozite i ponesite zimsku opremu

Autor:

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vozačima se savjetuje oprezna vožnja zbog mogućih sitnih odrona.

0
A- A A+
zimska oprema Foto: MONDO

  Iz Auto moto saveza je saopšteno da je vidljivost smanjena zbog niske oblačnosti.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, dionica Košljun - Zavala saobraćaj će danas biti zatvoren od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Zbog radova na magistralnom putu Cetinje-Budva, dionica Brajići-Lapčići, saobračać će biti obustavljen od devet sati i 15 minuta do 11 sati i 15 minuta i od 14 sati i 15 minuta do 15 sati i 45 minuta.

Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj - Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je zatvoren od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvac - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Zbog asfaltnih radova u okviru rekonstrukcije regionalnog puta Crkvice - Vrulja saobraćaj se obustavlja od osam do 12 i od 13 do 17 sati.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Sutomore -Bar u mjestu Šušanj saobraća se jednom smjerno sa semaforskom signalizacijom.

Privremeno je na magistralnom putu Kamenari - Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat - Budva, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na izgradnji javne rasvjete uz magistralni put M-2 dionica Kamenari - Herceg Novi, lokaliteti Kavalin - Ljuta doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

%MCEPASTEBIN%

Tagovi:
Sve vijesti