U udesu u Rožajama povrijeđen policajac

Autor:

U saobraćajnoj nezgodi u Rožajama danas je teško povrijeđen policijski službenik A.B. dok je bio na dužnosti, na kojeg je vozilom naletio A.D. (27), saopšteno je iz Uprave policije.

0
A- A A+

 Kako se navodi, A.D. je priveden i dalje mjere i radnje prema njemu biće preduzete shodno konsultacijama sa nadležnim tužiocem.

Iz policije su saopštili da se danas oko 18 sati i 40 minuta na magistralnom putu broj dva u ulici Ibarskoj u Opštini Rožaje dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač A.D. iz Rožaja koji je upravljao vozilom „Seat Cordoba“, beranskih registarskih oznaka, i policijski službenik Odjeljenja bezbjednosti (OB) Rožaje A.B. iz tog grada.

“Do nezgode je došlo na način što se vozač A.D. vozilom kretao iz pravca Kalača u pravcu Rožaja i dolaskom na kritično mjesto je, iz za sada nepoznatih razloga, ostvario kontakt sa policijskim službenikom A.B. koji je u trenutku nezgode vršio kontrolu saobraćaja na magistralnom putu u toj ulici, neposredno ispred marketa u Rožajama”, rekli su iz policije.

Kako su kazali, uviđaj na licu mjesta je izvršio državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama, zajedno sa uviđajnom ekipom OB Rožaje.

“Policijski službenik A.B. je zadobio teške tjelesne povrede. Nakon ukazane prve pomoći u Jedinici za hitnu medicinsku pomoć u Rožajama, on je transportovan u Medicinski centar Berane radi daljeg ljekarskog tretmana”, kaže se u saopštenju.
Okolnosti pod kojima je došlo do nezgode utvrdiće istraga.

Tagovi:
Sve vijesti