Pretresi u Podgorici: Pronađeni droga, oružje...

Autor:

Pretresani stanovi koje koristi šest bezbjednosno interesantnih lica, oduzeti droga, oružje, vozilo, skupocjeni satovi i sredstva komunikacije

2
A- A A+
teambuilding, policija, policajac Foto: Mondo/Nikoleta Vukčević

  "Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, sa pripadajućim Odjeljenjem bezbjednosti Danilovgrad, danas, 13.11.2017. godine u jutarnjim časovima, izvršili pretres stanova i drugih prostorija koje koristi šest bezbjednosno interesantnih lica: Ž.B. (48), M.M. (24), M.Š. (32), S.K. (35) i D.Č. (43) iz Podgorice i V.S. (29) iz Danilovgrada", saopšteno je iz Uprave policije.

Pretresi stanova i drugih prostorija su izvršeni u konsultaciji sa nadležnim tužiocem a nakon pribavljenih naredbi od strane istražnog sudije.

"Prilikom pretresa oduzeti su osam mobilnih telefona, više SIM kartica, dvije ručne radio veze marke „Kobra“, dva skupocjena sata marke „Rolex“ i „Viceroy“, metalni boks kao i određena količina supstance za koju se sumnja da je sintetička droge,", navodi se u saopštenju policije.

Pretresom stana Ž.B. pronađen je i oduzet pištolj marke „RR 51“, dok je od S.K. oduzeto putničko motorno vozilo.

"Svi oduzeti predmeti i stvari će u daljem toku postupka biti predmet odgovarajućih vještačenja. Sve dalje mjere i radnje prema licima biće preduzimane u konsultaciji sa nadležnim tužiocem", saopšteno je iz Uprave policije.

Sve vijesti