Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje inspektora FOTO

Autor:

Lišen slobode D.P. za kojim se tragalo od juče zbog sumnje da je ranio policijskog službenika Marka Drobnjaka nakon što je počinio razbojništvo

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, nakon koordiniranih aktivnosti koje su preduzimali od juče, jutros lišili slobode D.P. (42) iz Podgorice.

"D.P. je, kako se sumnja na osnovu dosadašnjih preduzetih policijskih mjera i radnji, juče upotrebom noža policijskom službeniku Marku Drobnjaku zadao povrede u predjelu nogu u momentu kada ga je Drobnjak sustigao nakon što je izvršio razbojništvo", saopšteno je iz Uprave policije.

Pogledajte fotografije koje je policijski službenik Marko Drobnjak uspio da snimi neposredno nakon što je ranjen, nakon momenta kad je zadobio ubode nožem i kada je počinilac krenuo da bježi.

Na fotografijama je D.P. za kjeg se sumnja da je ranio Drobnjaka.

 O svemu je obaviješten nadležni državni tužilac koji će kvalifikovati krivično djelo počinjeno na štetu policijskog službenika Drobnjaka.

 Podsjećamo da je juče oko 15,20 časova policijski službenik Marko Drobnjak ju Bulevaru Save Kovačeviča u Podgorici pritekao u pomoć ženskoj osobi nad kojom je muškarac izvršio razbojništvo. Počinilac krivičnog djela je, naime, udario V.K. po ruci i njoj je ispao novčanik u kojem se nalazio novac. Počinilac je uzeo novčanik i krenuo da bježi a policijski službenik Drobnjak, koji je bio u blizini i nije bio na dužnosti u tom momentu, je reagovao i krenuo za njim u namjeri da ga sustigne. Počinilac krivičnog djela mu je tom prilikom nanijeo povrede nožem u predjelu nogu i pobjegao. Policijskom službeniku Drobnjaku je pružena medicinska pomoć. Povrede koje je zadobio nisu opasne po život.

U Podgorici ranjen policijski inspektor

Tagovi:
Sve vijesti