Hoće li i Milko Bjelica u Mornar!?

Jedno od dva spektakularna potancijalna pojačanja koja je najavio prvi čovjek Mornara Đorđije Pavićević mogao bi da bude Milko Bjelica, saznaje MONDO!

Hoće li i Milko Bjelica u Mornar!? Foto: MN Press

Crnogorski reprezentativac koji je minule sezone bio uzdanica Crvene zvezde mogao bi da bude šesto pojačanje barskog „drim tima“ u nastajanju!

Iskusni krilni centar namjerava da promijeni klupske boje a u „barskom košarkaškom ponosu“, kako pod Rumijom zovu najprijatnije iznenađenje ABA lige u minuloj sezoni, žele ovog igrača u svojim redovima.

 Prvi kontakti su, tvrdi naš izvor, već ostvareni dok iz Mornara odbijaju da komentarišu mogućnost angažovanja crnogorskog reprezentativca.

Podsjetimo, Mornar je već doveo pet žestotkih pojačanja minulih dana: bivšeg crnogorskog reprezentativca, naturalizovanog Amerikanca Dereka Nidama koji je kao plejmeker Himika u Ukrajini bio proglašen za najboljeg igrača lige, doskorašnjeg beka Budućnosti Nemanju Vranješa, Strahinju Mićovića, najboljeg igrača Balkanske lige Brendisa Rosa i donedavnog centra Partizana Uroša Lukovića.

Novi šef stručnog štaba Mornara Mihailo Pavićević, stariji brat stratega kluba i doskorašnjeg prvog trenera Đorđija, priznao je na prvoj konferenciji za medije da bi za njega bio neuspjeh ako ekipa ne bi završila predstojeću sezonu u ABA ligi na nekom od prva četiri mjesta.

U Mornaru su najavili i da im je ambicija da ove sezone, nakon pet izgubljenih finala minule dvije godine, u klupske vitirne konačno donesu jedan pehar.

Minule sezone Mornar je bio jedan od sastava ABA "karavana" sa najvećim brojem gledalaca na domaćem terenu. Nakon poslednjih pojačanja, Bar će,po svemu sudeći, atmosferom ali i rezultatski biti jedan od centara regionalnog šampionata. 

U septembru, barski klub biće domaćin prvog Superkupa ABA lige na koji stižu najbolje plasiranih osam sastava iz minulog prvenstva.

Tagovi:
Sve vijesti