Pavićević: Večeras je dobila košarka

Autor:

Trener Mornara ponosan nakon epske borbe njegovog tima u finalu majstorice crnogorskog prvenstva.

Uprkos porazu u dramatičnoj završnici, maleru sa povredom u finalu najboljeg igrača Mornara, šef stručnog štaba Barana nije djelovao utučeno nakon u majstorici izgubljene bitke za titulu prvaka Crne Gore.

 “Ovom utakmica dokazali smo da crnogorska košarka ima dva kvalitetna kluba. Publika može da uživa u tome. Što se tiče finala, čestitiam prvo igračima, stručnom štabu i rukovodstvu Budućnosti na osvojenoj tituli. Prije svega čestitam mojim igračima i saradnicima u stručnom štabu i klubu.  I nadasve navijačima koji su bili naš šesti igrač. Ne žalim zbog poraza, isto kao da smo osvojili titulu”, prokomentarisao je po završetku meča trener Mornara Đorđije Pavićević

Prvi čovjek barskog kluba bio je ponosan i zbog velikog srca koje je pokazala njegova ekipa u završnoj predstavi borbe za titulu.

Činilo se nekoliko puta da je utakmica riješena ali uspjeli smo svaki put da se vratimo i na kraju imali šut za produžetak. Večeras je dobila košarka. U istoriji Mornara ovo je sezona iz snova. Šteta što nismo dobili jedno od dva finala ali možemo da budemo zadovoljni. Vratili smo se na velika vrata košarkaške pozornice EKS Jugoslavije”, dodao je Pavićević.

Sve vijesti