Velimirović teško povrijeđen u udesu na Kosovu!

Jedan od dva ključna svjedoka saradnika u slučaju “Državni udar” Mirko Velimirović, teško je povrijeđen na Kosovu!

1
A- A A+

  Velimirović je 16. aprila primljen u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici sa prelomom rebara, prenijela je TV Vijesti.

 Kosovski dnevnik “Koha Ditore” prenio je saznanja iz kosovske policije tvrde da je Velimirović nadomak Zubinog potoka automobilom sletio sa puta.

Nakon što sui z DF-a obznanili da je u sudu u Novom Pazaru potpisao izjavu kojom opovrgava iskaz dat u oktobru prošle godine crnogorskom specijalnom tužilaštvu, Velimirović je prije desetak dana crnogorskim tužiocima rekao da mu prijete smrću i ubistvom članova familije te da je zbog toga dao izjavu kojom negira tvrdnje saopštene na crnogorskom sudu. 

Mirko ima verziju za Srbiju i za Crnu Goru!?

Velimirović je u januaru je u Novom Pazaru ovjerio izjavu u kojoj tvrdi da je laž sve što je rekao crnogorskoj policiji, tužilaštvu i Višem sudu o pripremanju krvoprolića na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra. 

On je osuđen u Crnoj Gori na novčanu kaznu od 100 eura i godinu uslovno nakon nagodbe sa Specijalnim tužilaštvom u okviru koje je svjedočio o navodnomučešću u pripremi terorističkog udara u Crnoj Gori na dan izbora.

Evo kako je suđeno Velimiroviću! (VIDEO)

Sve vijesti