Vraća se miljenik navijača Mornara! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Mornar će u crnogorskom prvenstvu nastupiti sa trojicom američkih internacionalaca koji su nosili igru barskog ABA ligaša minulih mjeseci u regionalnom šampionatu, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora!

Vraća se miljenik navijača Mornara! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO/Anto Baković

Nakon neočekivanog odlaska iz kluba uoči poslednjeg kola ABA lige zbog sjajne ponude sa Filipina, miljenik najmlađih navijača Mornara Oktavius Elis vraća se u srijedu veče u Bar!

Amerikanac se vraća na mjesto uspjeha i to sa suprugom i bebom, letom iz Istanbula sjutra u 19 sati! "Osovina" Voler-Elis-Džons biće tako udarno "oružje" Mornara i u crnogorskoj Superligi.

 Prošle nedjelje u Bar se nakon odmora u Francuskoj vratio Antabija Voler. Košgeter Mornara je, neočekivano zbog ranijeg porođaja supruge u Parizu postao otac. Američka košarkaška kolonija u Baru biće tako, nakon kompletiranja porodice Elis i prinove u familiji Voler,  narednih mjeseci brojnija za tri člana!

I treći internacionalac Mornara, Lamont Džons, koji je u Baru poznatiji po nadimku Momo, imaće tokom mečeva u crnogorskom prvenstvu familijarnu podršku sa tribina pošto mu društvo već mjesecima pravi rođeni brat.

Prema pravilniku KSCG, u nacionalnom šampionatu sve ekipe imaju prava na tri stranca, pa Mornar ima mogućnost da se pojača eventualno još jednim igračem koji ima crnogorsko državljanstvo.

Oktavius Elis je imao sjajnu finansijsku ponudu filipinske Aljaske za koju je naredna tri mjeseca trebao da igra u PBA Komisionerskom kupu. Nakon desetak dana provedenih na Filipinima, 23-godišnji Amerikanac je, ipak, procijenio da mu je ljepše u Baru...

 Podsjetite se najboljih zakucavanja Mornarovog letećeg Amerikanca:

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vijesti