• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najluđi rijaliti u 2010?

Gledali ste ih, smejali im se i zajedno sa njima dočekali kraj "rijaliti godine". Možda su vas više zgrozili nego oduševili?

 Najluđi rijaliti u 2010? Izvor: MONDO

"Veliki brat VIP 4" otvorio je "sezonu" u ovoj godini, a pobjednik je bio glumac Milan Marić, poznat po ulozi Švabe u kultnom filmu "Rane".

Dva popularna rijalitija imala su po dva izdanja u ovoj godini - Survivor i Farma. Dok je u drugoj sezoni običnog pobijedio Aca Krajišnik, ime pobjednika VIP Survivora saznaćemo tek nakon Nove godine. Ali su se VIP Robinzoni siti najeli buba...



Farma je u ovoj godini imala dvije sezone. Pobjednik proljećne Farme bio je pjevač Miloš Bojanić, a taj šou obilježile su pijane svađe, "seksualno zlostavljanje", raskidi i pomirenja...

Pobjednika jesenje Farme, čija je ubjedljiva zvijezda Ekrem Jevrić,posle časova engleskog i pijanog lizanja Vendinih stopala, a za sada je i dalje u finalu,  znaćemo u četvrtak uveče.

Veliku pažnju izazvao je i rijaliti pjevačice Seke Aleksić "Moja desna ruka", u kom je među 12 kandidata odabrala sebi ličnog asistenta, ali ga je i otpustila nakon nekoliko mjeseci.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA