• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRNJAČKA BANJA SPREMNA ZA SPEKTAKL: LOVEFEST OD 5. DO 7. AVGUSTA SA VIŠE OD 100 IZVOĐAČA!

Autor Jovana Raičević

Ovogodišnje izdanje Jelen Lovefesta biće održano od 5. do 7. avgusta, a u Vrnjačkoj Banji sve je spremno za početak još jednog spektakla!

 lovefest vrnjacka banja 2021 Izvor: Lovefest

Pod simboličnim sloganom “Back to life” na festival ove godine dolazi više od 100 izvođača sa svih strana svijeta, a očekuje se da posjeta mladih ljudi iz regiona kao i cijelog svijeta premaši prethodne godine.

Izvor: Lovefest

Program na čak šest muzičkih bina

Ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak šest muzičkih bina. Najveći među njima svakako je Coke Fire Stage, bina koja će ove godine ugostiti headlinere među kojima su mlada italijanska producentkinja Anfisa Letyago, Enrico Sangiuliano, Ilario Alicante, Loco Dice, Joseph Capriati, kao i dvojac Apollonia.

Izvor: Lovefest

Na Ultra Energy Stage-u, koji je i ove godine ušuškan u odvojenom dijelu parka i osmišljen kao poseban klub na otvorenom ove godine dolaze rezidenti nekih od najvećih klubova Evrope i svijeta, kao što su Tama Sumo, Lakuti, Call Super, Plams Trax, Tornado Wallace, srpski čuveni producent Vladimir Ivković, DJ Fett Burger, kao i Patrice Scott. Priliku da zatvori festival na ovoj bini imaće legendarni Timmy Regisford, njujorški producent i di-džej sa karijerom dugom više od tri decenije.

Izvor: Lovefest

Senidah, Artana Lili i Vojko V zvijezde Jameson Live Stage-a

Kao i prethodnih godina u Vrnjačku Banju dolaze i velike domaće i regionalne zvijezde rok, trep I hip hop scene. Već prvog dana festivala na Jameson Live Stage stižu Senidah, dvojac Who See, Bigru & Paja Kratak, Vojko V, a ponovo nam se vraća i Smoke Mardeljano. Na bini će nastupiti i Fox, Surreal, Zoi, koja je nedavno izdala i novi singl. Tu si i Artan Lili, popularni sastav Buč Kesidi, Kolja, Stereo Banana i mnogi drugi.

Najmanja bina na svijetu i ove godine na festivalu ljubavi

Najmanja bina na svijetu, koja u isto vrijeme može da primi samo 99 ljudi, popularni Gorki list 99 Stage i ove godine je spreman da bude najintimnije mjesto za zabavu posjetilaca. Tokom tri dana festivala ova bina ugostiće veliki broj izvođača koje vole rejveri. Među njima su Aleksandra Duende, Runy, Cristina Lazic, DJ Jock, Luton, Shimammo i drugi.

Seth Troxler zvijezda VODAVODA H2O bine

Izvor: Lovefest

VODAVODA H2O bina će i ove godine biti najbolje mjesto za zagrijavanje publike za ono što ih čeka tokom noći na festivalu. Planetarno popularni Seth Troxler 6. avgusta nastupiće zajedno sa našim najpopularnijim di-džejevima Marko Milosavljevićem i Dejanom Milićevićem. Pravo sa splava 20/44 na kome pravi već dobro poznate sold out žurke, Kristijan Molnar stiže na Lovefest na vodi poslednjeg festivalskog dana gdje će nastupiti zajedno sa dvojcem Vietmens. Prvog dana festivala nastupiće Mancha i Peter Portman.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA