• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na šta smo se ložili 2011.

Na priče o oralnom seksu, veličini muškog i ženskog polnog organa, pravom i lažnom orgazmu, pokazala je lista najčitanijih vijesti na MONDO portalu.

 Na šta smo se ložili 2011. Izvor: MONDO

Da čitaoce MONDO portala zanima oralni seks pokazalo je poseta vijesti "Oralni seks nije bezbjedan". To je bila jedna od najčitanijih vesti MONDO Magazina 2011. Takođe i vest "Ovo možda niste znali o oralnom seksu", bilježi nekoliko hiljada poseta.

Osim te teme, naše čitaoce zanima i sve u vezi sa orgazmom. Pa su tako među najčitaniim vijestima prethodne godine bile i ove: "Zašto žene glume orgazam" i "Da li voliš vrišteći orgazam".

Do orgazma se, između ostalog, dolazi i masturbacijom, pa je valjda zato vijest "Mitovi o masturbaciji", bila veoma čitana.

Da je veličina polnog organa (ne)bitna, pokazao je broj učesnika u anketi pod nazivom "Da li je veličina stvarno bitna", ali i vaše zanimanje za tekst "Da li je bitna veličina ženskog polnog organa".

Osim seksa, naše čitaoce, hvala Bogu, zanima i zdravlje - vest "Uživajte u seksu, dobro je za zdravlje", bila je najčitanija vijest u novembru mesecu 2011.

Šta još spada među hitove prethodne godine?

"Seks sa bivšim", "Zašto Iranac mjeri ženu poslije seksa", "One padaju na samopouzdanje".

Nekoliko hiljada znatiželjnih je kliknulo na naslov "Ja sam mlada, lijepa, pametna i želim...".

Izveštaj sa Sajma erotike u Hrvatskoj, kao i foto galerija sa iste manifestacije, spadaju među najposjećenije sadržaje MONDO portala tokom cijele 2011. godine. Tako ste na najbolji mogući način nagradili naš trud.

Nije nas mrzelo da odemo u Zagreb u jeku predizborne "šutnje" i donesemo ekskluzivno za MONDO čitaoce, pozdrave od tamošnje najpopularnije porno glumice, mladog stripera koji jedva čeka da dođe u Srbiju i upozna naše "ljepotice", kao i izvještaj o novitetima kada su seksi igračke i pomagala u pitanju.

Mi smo pisali, slikali, snimali, a vama se to, sudeći po broju posjetilaca, veoma dopalo. Nadamo se da ćemo tako dobru saradnju nastaviti i dalje.

MONDO Magazin vam i 2012. želi mnogo sreće, ljubavi i, naravno, seksa!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA