• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJMODERNIJE FARMERKE ZA 2022. SU SVIMA VEĆ DOBRO POZNATE: Pamte ih po SEKSI detalju, a mnoge žene su ih MRZELE

Autor Andrijana Delibašić Izvor mondo.rs

Već ih nose poznate svetske zvezde!

 kim kardasian rijana pantalone Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/kimkardashian

Farmerice, pantalone i suknje sa niskim strukom ponovo su u modi! Trend s početka ovog veka koji najveći broj žena ne može da smisli, jer je obično išao "u paru" sa tangama i tračicama koje izviruju iznad pojasa, doživeo je povratak ove 2022. Na sreću, niko od poznatih dizanjera ne spominje tange kao obavezan detalj, ali svakako će da "sevaju" goli stomaci!

Slavne ličnosti se sve češće pojavljuju u javnosti u farmerkama i suknjama niskog struka. Među prvima koje su podržale povratak trenda iz 2000-ih bila je pevačica Rijana, kojoj ovaj model posebno odgovara budući da je u poodmakloj trudnoći.

U sličnim kožnim pantalonama paparaci su uhvatili glumicu Džuliju Foks na reviji brenda Kenzo u Parizu, gde se pojavila kao gošća sa svojim bivšim ljubavnikom, reperom Kanjeom Vestom. TV zvezda Kim Kardašijan je na svom Instagram profilu objavila seriju slika na kojima pozira u crnim niskim farmerkama ravnog kroja i bodiju sa dubokim dekolteom iste boje.

Pogledajte kako zvezde kombinuju ove modele...

Ranije u februaru modni urednici portala "Who What Wear" naveli su najaktuelnije trendove koji su doživeli povratak iz 2000-ih. Među njima su izdvojili kombinezone, suknje i topove sa pertlama, večernje haljine sa perjem, kao i široke pantalone i široke jakne. Dakle, ako ste voleli modu s početka veka, vreme je da iz ormara izvadite omiljene komade!

Možda ce vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA