• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dokumentarna izložba fotografija “Moj grad u doba Korone” u KIC-u

Autor Gordana Bojanić

Dokumentarna izložba fotografija “Moj grad u doba Korone” crnogorskog fotografa Dalibora Ševaljevića biće otvorena u petak, 5. marta, u izložbenom holu KIC-a “Budo Tomović”, u 17 sati.

 Dokumentarna izložba fotografija “Moj grad u  doba Korone” u KIC-u Izvor: KIC „Budo Tomović“

Riječ je o vjerodostojnom prikazu grada Tivta u prvom talasu korona virusa. Autor je ovo važno svjedočanstvo vremena pretvorio u informaciju koja će biti dostupna svim narednim generacijama. Ovo je Daliborova šesta samostalna izložba fotografija.

Dalibor Ševaljević, rođen je 1982. godine. U martu 2006. završio je mentorski kurs fotografije kod profesora Lazara Pejovića i fotografa Duška Miljanića koji je organizovao Foto kino i video klub Podgorica. Iste godine jedan Daliborov rad je ušao u
selekciju Prvog međunarodnog salona fotografije u Podgorici jun/jul 2006, a zatim je uslijedila izložba crnogorskog pejzaža na Ivanovim Koritima gdje je izlagao sa poznatim crnogorskim fotografima. Daliborova prva samostalna izložba je bila u rodnom gradu Tivtu 2007. godine. Izložba je bila tematskog tipa sa 16 fotografija iz seta modnih fotografija nastalih 2006-2007. godine.

Nakon toga je izlagao grupno u Crnoj Gori i po svijetu na brojnim izložbama. Do sada je izlagao na preko 70 grupnih izložbi u regionu i Evropi. Dobitnik je više nagrada i priznanja. Izložba će moći da se pogleda do 19. marta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA