• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Prva dama berlinske elektronske scene” – Anja Schneider dolazi u Podgoricu

Autor mondo.me

Glavni grad i organizacija Konektor će i u ovoj godini nastaviti sa posvećenim radom na organizaciji žurki u podgoričkom Kolektoru

 “Prva dama berlinske elektronske scene” – Anja Schneider dolazi u Podgoricu Izvor: Mixmag

Pored namjere da kulturna ponuda Grada bude bogata, a  samim tim i raznovrsna, dodatan motiv za rad na ovom projektu su itekako pozitivne rakcije prevashodno mladih ljudi koji su ljubitelji elektronske muzike, a koju odnedavno mogu čuti i u Podgorici.

Prvo druženje u 2020.godini pod nazivom „Connect your love“ zakazujemo za 14.februar, kada u Podgoricu dolazi prva dama berlinske elektronske scene Anja Schneider.

"Schneider je u muzičkom svijetu prepoznata kao „neumorna kreativna snaga“ i jedna od ličnosti koje su izuzetno posvećene radu u ovoj industriji. Zanimljiv je podatak da karijeru nije započela za DJ pultom, već u radijskoj kabini kao voditelj prestižne underground muzičke emisije „Ples ispod plavog mjeseca“ (Dance Under The Blue Moon) na Fritz FM Radiju u Berlinu, gdje je njen program bio „odgovoran“ za uvođenje generacija Berlinaca u svijet elektronske muzike", navodi se u saopšenju Glavnog grada.

Kao suvlasnica izdavačke kuće „Mobilee“ odigrala je ključnu ulogu u razvoju karijera mnogih umjetnika. Njen „sluh“ za otkrivanje izvanrednih talenata, postao je jedno od obilježja njenog uticaja, pa je tako dala platformu za imena kao što su Maya Yane Coles, Solomun, Nicole Moudaber, mnogo prije nego što su postali ono što su danas. Nakon 12 godina je napustila „Mobilee“, pokrenula je novi projekat SoUs Music i objavila novi album pod nazivom SoMe. Ovaj rad predstavlja uticaje cijelog spektra  elektronske muzike i njeno najbolje i najličnije djelo  u karijeri.

Domaću podršku ovog puta činiće DJ Proximus i Slobodan Popović PS.

Ulaznice od srijede 15. januara možete potražiti u lokalima Hugo Bar & Kitchen u Bokeškoj ulici i Lounge & Wine Bar Forest u City Kvartu.

Anja Schneider sundown session at W Bali
Izvor: Mixmag

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE