• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sjutra četiri nova filma u bioskopu

Autor mondo.me

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se 4 nova filma: Spokoj, Instant porodica, Mala gospođica Dulitl i Ledena potjera.


SPOKOJ

Stiven Najt, čuveni i priznati scenarista i reditelj, predvodi ekipu vrhunskih glumaca u svom najnovijem ostvarenju. Misteriozna prošlost kapetana jednog ribarskog broda neočekivano se vraća i progoni ga. U isto vreme prati ga i bivša supruga, očajnički moleći za pomoć, zaljubljujući se u novu stvarnost, koja možda i nije onakva kako je ona vidi.

Pored Metjua Makonahija i En Hatavej, u filmu glavne uloge tumače i sjajni Džejson Klark, Dajen Lejn i Džajmon Honsu.

INSTANT PORODICA

Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje djece. Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da usvoje dijete. Film u kome glavne uloge tumače Mark Valberg i Rouz Bern natjeraće vas da se smijete kao nikada do sada, ali će u isto vrijeme u vama probuditi i najnježnije emocije.

LEDENA POTJERA

Lajam Nison je glavna zvijezda napetog trilera koji je baziran na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom "In Order of Disappearance". Život mirnog porodičnog muškarca iz korijena će se promijeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova će ga potraga za pravdom od uzornog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika. Kreće u lov na vođu narko mafije za kog vjeruje da je povezan sa smrću njegovog sina.

MALA GOSPODĐICA DULITL

Film za cijelu porodicu sinhronizovan na naš jezik! Lili nije obična obična djevojčica, ali svaki talenat ima svoju cijenu. Jedanaestogodišnja Lilli može da priča sa životinjama i ovo je tajna koju niko ne bi trebao da zna osim njenih roditelja. Njen posebni talent prouzrokovao je dovoljno problema u prošlosti zbog čega se njena porodica ponovo…

U periodu od 20. do 21. februara u bioskopu Cineplexx Delta City će biti održana revija filmska U susret Oskaru, u saradnji sa Crnogorskom kinotekom i Američkom ambasadom u Podgorici.

U toku trodnevne revije biće prikazana tri kulta filma: Kazablanka (20.02. u 21h), Kramer protiva Kramera (21.02. u 21h) i Amadeus (22.02. u 21h).

Ulaz je besplatan, a ulaznice se mogu podići na blagajni bioskopa Cineplexx.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE