• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zorannah: O čemu se radi u novoj knjizi?

Izvor mondo.rs

Popularna blogerka spremila nastavak prvog romana.

 Zorana Jovanovic Zorannah nova knjiga Golden Sky Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Poznata modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, do sada je napisala četiri knjige: "Life & Style", "Life journal", "Vanilla sky" i sada najnoviju - "Golden sky".

Novi roman je nastavak prethodnog, gde se sve vrti oko glavne junakinje Lane koja u novogodišnjoj noći upoznaje dečka kakvog je oduvek želela da ima i koji će pomeriti njen svet. Njihova ljubav je poput onih s filmskog platna... ali šta će se dogoditi kad se jednog jutra pogleda u ogledalo i shvati da u odrazu više ne prepoznaje sebe?

Lana sada ima dvadeset tri godine i život kakav bi poželela svaka devojka. Radi ono što voli, fotografiše, putuje i zarađuje – ona je najmlađi i najuspešniji travel bloger i fotograf na svetu. Putovanja su njena najdublja strast i zato je njen kofer uvek spreman. Putujući, ona fotografiše poznate ličnosti, prelepe pejzaže, magične zalaske sunca, istražuje druge zemlje i upoznaje njihovu kulturu, ali kako sama kaže - putovanja su, pre svega, najbolji način da čovek upozna sebe, da proširi svoje horizonte i trajno promeni svoju ideju življenja.

"Knjiga nije autobiografska, ali uvek bi trebalo pisati o onome što znaš. Dešava se par godina nakon prve knjige, a za sada jedino potpisivanje će biti u martu u Beogradu," otkrila je Zorana nedavno na svom YouTube kanalu.

Pogledajte MONDO TV o "fenomenu" zvanom Zorannah!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA