• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sjutra na repertoaru Cineplexxa četiri nova filma

Autor mondo.me

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se 4 nova filma

ALITA BORBENI ANĐEO - Nakon ogromnog uspijeha koji je postigao sa prvim u istoriji 3D filmom, revolucionarnim ostvarenjem “Avatar”, Džejms Kameron se posle duže pauze odlučio na još jednu epsku avanturu, ali ovaj put u ulozi scenariste i producenta. Više od petnaest godina pripremao je svoju adaptaciju manga stripa “Alita: Borbeni anđeo”, koji je prije trideset godina osmislio i nacrtao japanski umjetnik Jukita Kišira. Priča je smještena u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom vijeku i prati kiborg djevojku, po imenu Alita koja se budi u svijetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sjećanja na prošli život…

https://youtu.be/UXo64BaWZQA

SREĆAN DAN SMRTI 2 - Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Producent i reditelj prvog filma, Džejson Blum i Kristofer Landon, vratili su se i napravili novo poglavlje, SREĆAN DAN SMRTI 2.Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slijede i opasnosti koja ih vreba.

https://youtu.be/_AO9llPEXaU

BERLIN, VOLIM TE - Ovaj romantični film je najnoviji dio iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbihi. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Berlinska priča sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti muškarci i žene i otkrivaju svoje ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mjesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gdje cvjetaju stare i nove ljubavi. U ovom ostvarenju glavne uloge tumače: Helen Miren, Kira Najtli, Luk Vilson, Miki Rurk, Dijana Agron i mnogi drugi.

https://youtu.be/AcqNEMBWx0Y

KAKO UHVATITI NEŽENJU – Vinona Rajder i Kijanu Rivs opet zajedno u romantičnoj komediji. Rivs i Rajder glume Frenka i Lindsi, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugom. Kako će sve završiti – velikom ljubavlju ili velikom svađom?

https://youtu.be/QEZz-Hqe5Uo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA