• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duo gitara u galeriji Modiljani

Autor mondo.me

Povodom obilježavanja desetogodisnjice postojanja galerije "Modiljani" u tržnom centru Moll of Montenegro zakazan je koncert gitarskog dvojca - Srđana Bulatovića i Darka Nikčevića.

 Duo gitara u galeriji Modiljani Izvor: PROMO
Izvor: PROMO

  Srđan Bulatović i Darko Nikčević prisutni su na sceni preko dvije decenije. Srđan je doktor klasične gitare a Darko magistar audio tehnologije. Ranije su izvodili muziku raznih autora iz oblasti klasične, filmske i flamenko muzike, a poslednjih nekoliko godina publici kod nas i u inostranstvu predstavljaju se svojim autorskim djelima.

Njihova djela oslanjaju se na tri tacke Mediteran, Orijent i Balkan. Dakle, u njima mozete osjetiti ljepotu mediteranskog zvuka, misticizam Orienta i nepravilne ritmove Balkana. Ova djela inspirisana su trdicionalnom muzikom Crne Gora, a u nekima od njih osjeća se uticaj muzickih pravaca u kojima je gitara bila i ostala dominantan instrument kao sto su rock, flamenko i finger picking stil.

Duo gitara predstaviće svoja autorska djela u galeriji Modigliani 17. oktobra na koncertu koji počinje u 19.30h. Pored djela koja su snimljena na njihovim autorskim albumima "Dodir Crne Gore" (koji su nedavno promovisali), "Sinergija" i "Ritmico" duo gitara odsvirace premijerno nekoliko novih kompozicija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA