• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ladies Night Čarobni Mike XXL u Cineplexxu

Autor mondo.me

Ladies night uz nastavak priče o muškom striperu, koji danju vodi uobičajen život, a noću postaje Čarobni Mike XXL će se održati u četvrtak, 09. jula u 21h u bioskopu Cineplexx Delta City.

  Pripadnice ljepšeg pola te večeri moćiće da uživaju u savršenim mišićima i senzualnim plesnim pokretima na velikom platnu, poklon primjerku modnog magazina Cosmopolitan i Elle i osvježavajućem Carling Cideru.



Tri godine nakon što je napustio život stripera, kada je bio na vrhuncu slave, Majk se susreće sa starom ekipom koja se sprema za finalni nastup. Film reditelja Gregorija Džejkobsa prati ekipu na njihovom poslednjem nastupu, gdje žele da se na sebi svojstven način oproste od publike. Na tom putu oni će upoznati nove prijatelje, naučiti neke nove pokrete, ali će se susresti i sa starim poznanicima. Krajnji cilj putovanja je da nastup bude baš onakav kakvim su ga zamislili – nezaboravan i vatren.



Čening Tejtum, Met Bomer, Džo Manganijelo opet su se okupili nakon velikog plesnog bioskopskog hita iz 2012.godine, a u nastavku pridružuju im se Amber Hrd, Donald Glover, Stiven Veštac, ali  i legende poput Endi MekDauel, Elizabet Benks i Džejde Pinket Smit. Reditelj je dobitnik nagrade „Emi“ Gregori Džejkobs, dok je Stiven Sodenberg koji je režirao prvi nastavak, izvršni producent ČAROBNOG MIKEA XXL.


Karte za Ladies night i projekciju filma „Čarobni Mike XXL“  već su u prodaji, više informacija nalazi se na sajtu www.cineplex.me 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA