• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječija međunarodna manifestacija u Podgorici

Autor mondo.me

Dječija međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" 2015. godine, održaće se u Podgorici 01.juna u 18 časova na lokaciji Rimski Trg.

Organizatori manifestacije su šest Privatnih Predškolskih Ustanova (PPU) Mali Princ i Vrtić Pinokio Artic iz Podgorice, VRTIĆ SVETIONIK Bar, Ppu Vini PU Budva, Arushi Pu iz Ulcinja i Vrtić Osmijeh Kotor.

Gosti manifestacije su dječiji solisti Diana Zabijako i Maša Pajović, članovi hora Zvjezdice.
Autor projekta je Dječija plesna asocijacija Srbije i plesni studio Sava iz Beograda koji ove godine obilježavaju pet godina realizacije ovog projekta. Naše ustanove realizuju ovaj program četvrtu godinu za redom.

Sa istim plesnim koreografijama sa kojim učestvuju djeca iz šest vrtića, učestvovaće i djeca iz Pljevalja i Bijelog Polja u Crnoj Gori, a isto če se realizovati na isti datum i u isto vrijeme u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Kosovu i Metohiji.

Prvog juna u 18 časova, deca iz 56 predškolskih ustanova sa svojim vaspitačima I roditeljima otplesaće program koji su vrijedno vježbali tokom godine.

Voditelj je sjajni Miomir Maroš, i nezaobilazni fotograf Sergej Zabijako.

PRIJATELJI MANIFESTACIJE: Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Sekretarijat za kulturu, MUP Uprava policije - Sektor za obezbjedjenje licnosti I objekata, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA