• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOPLATILA SAM ZA SEDIŠTE KRAJ PROZORA, KAKO VAS NIJE SRAMOTA?! Odgovor avio-kompanije napravio haos - to je objašnjenje?

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Na mrežama kruži fotografija sedišta iz aviona, za koje avio-kompanija tvrdi da je do prozora, iako se radi o otvoru za slučaj opasnosti.

 situacija u avionu  Izvor: MONDO

Brojne nepredvidive situacije moguće su i na samom letu. Postoje ljudi koji brinu o svakom detalju, pa tako žele da se osiguraju da će imati mesto koje žele. Tako je jedna žena otkrila da je doplatila kako bi u avionu imala sedište kraj prozora, da bi prilikom ulaska u avion shvatila da nije dobila ono što je tražila.

Odlučila je da javno objavi fotografiju sedišta, za koje i sama avio-kompanija tvrdi da se radi o onom kraj prozora. Korisnici društvenih mreža masovno su počeli da je dele, ističući da je odgovor koji je stigao od irske avio-kompanije Ryanair "čist bezobrazluk".

"Ozbiljni ste? Platila sam sedište do prozora", napisala je.

Ubrzo je stigao potpuno neočekivani odgovor od avio-kompanije. Njeni predstavnici su objavili istu fotografiju i zaokružili mali otvor, pravdajući se da je putnica dobila ono što je želela. Ono što je mnoge "izbacilo iz takta", to je da je zaokruženi "prozor" zapravo otvor koji se koristi u hitnim situacijama u slučaju opasnosti.

Mnogi korisnici Tvitera rekli su da avio-kompanija "pokušava da prikrije svoje loše poslovanje šalom".

"Zamislite da mislite da je ovo smešno. Uzeli su nečiji novac i opljačkali ga, a zatim misle da ovo treba da bude prihvatljivo tako što će navesti ljude se smeju na Tviteru", "Tužno, ovo je čist bezobraluk", "Sraman odgovor", "Muka mi je od ignorisanja pritužbi kupaca pod maskom šale na društvenim mrežama", "Kupac je uvek u pravu", "Uopšte ne obraćaju pažnje na žalbe", "Toliko neprofesionalno", glasili su komentari.

Pogledajte kako izgleda sedište i recite šta mislite, ko je u pravu:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE