• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I ovog ljeta After beach parties

I ovog ljeta na crnogorskim plažama održaće se preko 300 žurki u okviru festivala "After beach parties".

 I ovog ljeta After beach parties  Izvor: MONDO

U organizaciji Montenegro Event Agency i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, i pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma i brojnih sponzora, i ove sezone organizovaće  se program zabave na crnogorskim plažama, lani nazvan  "After beach parties".

Festival će se održati od 15. jula do 13. avgusta na deset crnogorskih plaža: Forte Rose i Žalo u Herceg Novom, Almara beach i Maracaibo u Tivtu, Alibaba u Kotoru, Club 88 i Chill out u Budvi, Cuba Libre u Sutomoru, Ibiza i D’olcinium u Ulcinju. U tom periodu biće organizovano ukupno 300 zabava, a prisutni će uživati u jedinstvenom spoju ambijenta plaže i ljetnjih muzičkih hitova.

Sve posjetioce ovih plaža u navedenom periodu zabavljaće neka od najvećih imena regionalne i svjetske DJ scene i izvodjači kao što su: Hernan Cataneo, Tom Novy, Inna, Miss Divine, Jamie Lewis, Yolanda be cool, Paolo Barbato i mnogi drugi.

Prva najavna manifestacija festivala biće organizovana sjutra, 18. juna, na plaži Club 88 u Budvi gdje će nastupati DJ Sandy Rivera iz SAD-a, DJ Marthin Klein iz Njemačke i DJ Lucky Dee iz Crne Gore.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA