Gru sahranjen uz trubače i gmrljavinu motora

Autor:

Repera Dalibora Andonova Grua ispratilo je na vječni počinak veliki broj prijatelja i kolega.

0
A- A A+
sahrana Grua Foto: MONDO/Anja Konstatinović

Beogradski reper Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u ponedjeljak u nesreći sa kajtom u Zemunu, sahranjen je na beogradskom groblju Orlovača u 14.30 časova.

Na groblju je, uz Gruovu porodicu, bilo više stotina ljudi među kojima su Niggor, Ajs Nigrutin, Ivana Peters, Goca Tržan, Knez, Marko 187, Vojke Đans, Đekson, Marko Đurovski, Kosta Perović, Natalija Trik FX i drugi.


FOTOGALERIJA:


Na sahrani su bili prisutni i trubači, kao i više bajkera koji su potom bili dio povorke.

Oproštajni govor je održao njegov veliki prijatelj i kolega Niggor:

"Drago Dalibore, putuj sa druge strane rijeke, tamo se ne leti kajtom, tamo te čekaju prijatelji. Kad ja dođem, prepoznaćeš me po jednoj lozinki, a to je zvižduk i znaćes da sam ja... Počivaj u miru", uputio mu je kroz suze poslednje riječi muzičar.

Gru Foto: MN PRESS


Grua su potom na večni počinak ispratili zvuci trubača i pesme "Tiho noći, moje zlato spava".

Gru je poginuo u ponedjeljak kod Nautičkog kluba "Zemun" prilikom vožnje kajta. U srijedu su se porodica, prijatelji i kolege muzičari oprostili od njega na komemoraciji održanoj u Domu omladine.

Gru je rođen 1973. u Dimitrovgradu, a probio se na beogradskoj rep sceni 1996. kultnim albumom "Da li imaš pravo". Ukupno je objavio pet albuma, na kojima su bili hitovi "Pravo u raj", "Srce", "Biću tu", "Kiša"… 

 Učestvovao je u rijalitiju Veliki Brat VIP prije tačno deset godina, gdje je osvojio drugo mjesto, odmah iza pobjednika Mikija Đuričića. Bio je i u Parovima kao specijalni gost, gdje je između ostalog imao incident sa Đanijem Ćurčićem koji je kulminirao fizičkim obračunom.

Radio je iza scene na projektu Tvoje lice zvuči poznato. Pojavio se i na filmu, u ostvarenju "Dorćol Menhetn".

Bio je oženjen manekenkom Danicom Prvulović, sa kojom je dobio dvoje dece. Više puta je izjavljivao kako obožava ekstremne sportove, kojima je posvetio i pjesmu "Adrenalin džanki".

Ovako ćemo ga pamtiti:

Izvor: YoutubeTagovi:
Sve vijesti