Bondova "bomba"! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zamislite je dok izlazi iz vode u bikiniju poput Ursule Anders u Bondovom filmu...

Bondova "bomba"! (FOTO, VIDEO) Foto: Instagram/ana_d_armas

Ukoliko niste ranije znali za glumicu Anu De Armas, ta greška je ispravljena danas, tokom ekskluzivnog uključenja u prenos s Jamajke, tokom kojeg smo imali prilike da upoznamo postavu novog, 25. Bonda.

Tajni agent 007 Džejms Bond se u novom filmu vraća na "mjesto zločina", tačnije mjesto na kojem je autor Ijan Flemig stvorio kultnog junaka. Tu je i Ursula Anders izašla iz vode u onom kupaćem i tu ćemo zateći i novu Bondovu djevojku.

O čemu se radi u novom Bondu?

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom

Ana De Armas je glumica kubanskog porijekla koja je debitovala na velikom platnu 2006. godine u filmu "Una rosa de Francia". Igrala je u španskoj seriji "El Internado", a tek 2015. godine zaigrala u prvom američkom filmu "Knock knock". Kasnije je imala uloge u ostvarenjima "Exposed", "Hands of stone", "Ear dogs" i "Blejd Raneru 2049", gde je igrala "djevojku" Rajana Rejnoldsa:

Tokom današnjeg uključenja je rekla da je presrećna što je dio ekipe novog filma o Bondu, ali i otkrila "da još nije počela da se priprema za ulogu".

Dok je ne vidimo na velikom platnu uz Danijela Krejga, vršljaćemo po njenom Instagramu. Izvolite!

View this post on Instagram

Hi. I guess I’m not blonde anymore.

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

View this post on Instagram

Sergio. Day 29.

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

View this post on Instagram

this is what I love the most!

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Sve vijesti