Tumbaković: Na pobjedu!

Autor:

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igra sjutra protiv Rumunije pod Goricom od 20:45 sati za drugo mjesto u grupi 4 Lige C Lige nacija.

Tumbaković: Na pobjedu! Foto: MONDO

Cilj fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore je pobjeda protiv Rumunije, kazao je crnogorski selektor Ljubiša Tumbaković.

Tumbaković je kazao da su igrači svjesni značaja utakmice.

"Želimo da odigramo dobru utakmicu, da se borimo. To je naš primarni zadatak. Da se suprotstavimo Rumuniji i da nađemo neku satisfakciju za nešto što smo propustili protiv Srbije", kazao je Tumbaković na konferenciji za novinare.

On je kazao je da svaka utakmica ima psihološko opterećenje i svoj cilj.

"Došli smo u situaciju da sjutrašnja ima status odlučujuće, ali to je normalno u sportu. Samo je pitanje kako ćemo da se snađemo. Mi ćemo se truditi da držimo koncentraciju, što nismo imali u određenom dijelu meča u Beogradu", rekao je Tumbaković.

Tumbaković je kazao da će crnogorska selekcija pokušati da na na osnovu kvaliteta svog tima opredijeli način igre koji najbolje odgovara.

On je kazao da nije zadovoljan onim što je crnogorska reprezentacija uradila u prethodne tri godine.

"Rrazloga ima i u spoljnjim faktorima - povredama, odsustvu važnih igrača... Zbog toga je važno da sjutra odgovorimo rezultatskom izazovu i da na terenu ostavimo dobar utisak", kazao je Tumbaković.

Defanzivac Adam Marušić kazao je da respektuje Rumuniju i da zna o kakvoj se ekipi radi.

"Analizirali smo ih, spremili se dobro. Oni su dobra ekipa. Od početka moramo da uđemo jako, maksimalno koncentrisani, svih 90 minuta", kazao je Marušić.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu im da ostvare željeni rezultat.


Sve vijesti