Gojković otkrio: Radović više ne želi da igra!

Autor:

Aleksandar Radović, jedan od najiskusnijih crnogorskih vaterpolista, izrazio je želju da više ne igra za nacionalni tim.

0
A- A A+

vaterpolo Gojković ajkule Foto: MONDO/Gordana BojanićOvu informaciju otkrio je selektor Vladimir Gojković po završetku meča Svjetske lige između Crne Gore i Italije.

“Odluka Saše Radovića je da više ne igra za reprezentaciju. On je izrazio želju da ne igra, vjerovatno više neće biti u nacionalnom timu”, rekao je Gojković.

“Saša Mišić još nije odlučio da li će nastaviti. Što se tiče Miloša Šćepanovića – pored klupske karijere polako ulazi u trenerske vode, pa je sada i tome posvećen. I ako preskoči jednu sezonu, on je opet tu, a i svi smo se složili da Dejan Lazović dobije više prostora, to je normalan put. Mišić? I s njim smo pričali. Puno je dao reprezentaciji, ali radi se o iskusnijim igračima i sve teže im padaju pripreme. Znaćemo brzo i Mišićevu odluku”, kazao je Gojković.

Crna Gora je večeras poslije peteraca savladala “azure” i došla do prvih bodova u kvalifikacijama za fajnl-ejt Svjetske lige.

“Osvojili smo dva boda, ali smo morali da riješimo ranije kada smo već tri i po minuta imali igrača više u vodi. Nije lako protiv Italije, koja vrhunski igra s igračem manje, znali smo to, za to smo se i spremali. Možemo da budemo zadovoljni odbranom, Lazović je bio veoma dobar”, zaključio Gojković.

U narednoj rundi Crna Gora gostuje Francuskoj, a meč je na rasporedu 11. decembra.

Sve vijesti