RUDAR: Imamo PLAN za Partizan, imamo šanse!

Autor:

U pljevaljskom Rudaru uzbuđeni zbog dvomeča sa Partizanom, ali ne i u strahu: "Ni na Mundijalu nijesu pobijeđivali favoriti", poručuje trener Vuko Bogavac.

RUDAR: Imamo PLAN za Partizan, imamo šanse! Foto: MONDO/Ana Božović

/Od novinara MONDA iz Nikšića, Ane Božović/

Fudbalski praznik u Nikšiću!

Beogradski Partizan, koji ima mnogo navijača u gradu na Trebjesi, ali i u Crnoj Gori, počinje novu evropsku priču baš u Nikšiću, protiv pljevaljskog Rudara.

Pljevljaci izuzetno poštuju rivala u dvomeču 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali daleko od toga da ističu bijelu zastavu. Štaviše!

"Svedoci smo da i na ovom Svjetskom prvenstvu favoriti ne pobijeđuju uvijek. Mi ćemo se potruditi da damo maksimum, da izađemo hrabro, odgovorno, disciplinovano, da probamo da pariramo Partizanu i iskoristimo svaku šansu koja se ukaže da napravimo iznenađenje", rekao je trener Rudara Vuko Bogavac na konferenciji za novinare.

On kaže da su svjesni da Partizan ima velike ambicije u Evropi i ove godine, da želi da ponovi uspjeh iz prošle sezone kada se najprije domogao grupe faze, a onda i ušao u nokaut rundu, ali...

"Ni mi nismo bez ambicija i šansi. Nadamo se da ćemo biti na nivou i očekujem pozitivan rezultat", dodao je Bogavac.

Kaže i da nema nikakvih kadrovskih problema pred utakmicu sa srpskim vicešampionom.

"Svi igrači su spremni, orni, sposobni, jedva iščekuju meč sa Partizanom, koji je magnet za pubiku", rekao je trener Rudara.

Na molbu novinara on je izdiktirao sastav za meč u četvrtak uveče:

Radović - Pešukić, Živković, Mitrović, Sekulić - Sopo, Golubović, Vuković, Bošnjak, Zečević, Đalović.

Vezni fudbaler Milija Golubović kaže da Rudar ima plan za Partizan!

"Pripremili smo se i psihički i fizički kako da igramo protiv Partizana. Imamo plan i vjerujem da imamo šanse. Znamo kako da napadnemo Partizan i kako da se branimo. Bitno je da ne primimo gol u prvoj utakmici da bismo imali šanse u revanšu. Volio bih da bude 1:0 za nas".

Reporter MONDA javlja da je interesovanje za utakmicu ogromno, ali da karata više u slobodnoj prodaji nema. Iz razloga bezbijednosti kapacitet je donekle smanjen (ukupno ima 6.180 mjesta), a Partizan je dobio 600 ulaznica.

Sve vijesti