Topolica prštala od MMA adrenalina! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Ljubitelji borilačkih sportova u Baru uživali u subotu veče u MMA spektaklu.

Topolica prštala od MMA adrenalina! (VIDEO, FOTO) Foto: MONDO

Fantastična borba Dimitrija Džankića i Mirsada Sendića, odnosno Nikole Blečića i Voje Janićevića, i ekpresna pobjeda Miloša Janičića obilježili su 8. Montenegro Fighting Championship  koji tradicionalno organizuje MMA Team Zabjelo.

 Pojas MFC Blečić je osvojio pobjedom na poene nakon epske borbe sa Janićevićem u kategoriji do 84 kg, dok je Zoran Bubalo postao MFC šampion u kategoriji do 66 kg nakon sjajnog meča sa Jovanom Mrvaljevićem.


Prve tri borbe završene su ekspresno: Đorđe Stojanović savladao je prekidom Mašana Anđelića u kategoriji do 66 kg, Miloš Mićunović u kategoriji do 93 kg Aleksandra Aleksića, a Marko Jokmanović u kategorji o 66kg Nemanju Deretića.

FOTOGALERIJA:Sudije nisu morale da odlučuju ni o pobjednicima naredne tri borbe u kojima je Pavle Čvorović savladao Franceska Kocija, Miloš Bojić Stefana Popovića a Jovan Todorović u kategoriji do 84 kg Sinišu Kordića.

Prekidom je slavio i Mitar Delibašić u kategoriji do 110 kg protiv Save Sučevića.

Potom je red došao na borbu jednog od najperspektivnijih MMA boraca Dimitrija Džankića i bosanskog asa Mirze Sendića koji je potrajao sve tri runde po pet minuta ali uz apsolutnu dominaciju našeg borca.

Pogledajte prvu rundu:

Izvor: YouTube/Mladen Stojović


Druga runda:

Izvor: YouTube/Mladen Stojović


Treća runda:

Izvor: YouTube/Mladen StojovićKao jedna od od glavnih mečeva turnira najavljivana je borba našeg Miloša Janičića i iskusnog hrvatskog borca Ivana Vladimira. Nažalost po gostujućeg borca potrajala je manje od minuta a završena je brutalnim “gušenjem”.

Pogledajte:

Izvor: YouTube/Mladen StojovićPrva borba za MFC pojas, u kategoriji do 82 kg zaslužila je epitet epska i zbog nevjerovatnih preokreta i upornosti takmičara ali i kvaliteta.

Pogledajte prvu rundu:

Izvor: YouTube/Mladen Stojović

Treća runda:

Izvor: YouTube/Mladen Stojović


MFC pojas Blečiću su uručili, u svojstvu prijatelja turnira, poznati biznismeni iz Njujorka, inače rođeni Barani Vlatko Tomašević i Zoran Ruta Jovanovski.


Sjajna je bila i borba Zorana Bubala i Jovana Mrvaljevića u kojoj je slavio takmičar iz Novog Sada. Pojas mu je uručio dr Milan Pešić, profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu koji je turnir pratio u društvu predsjednika SO Bar Radomira Novakovića Cakana, jednog od sponzora MFC-a.

U poslednjoj borbi turnira Marko Nikolić je nokautom završio borbu sa Nikolom Glavčaninom ali se ispostavilo da je dva udarca koljenom u glavu zadao u trenutku kad je protivnik bio na podu. 

Pogledajte detalje ove borbe:

Sve vijesti