Žika “zašarenio” pred Dvorcem Kralja Nikole! FOTO

Autor:

Kultna emisija Živorada Žike Nikolića “preseljena” proljetos sa RTS-a na Pink, sudeći po prvim reakcijama, odlično se "primila" pod Rumijom!

Žika “zašarenio” pred Dvorcem Kralja Nikole! FOTO Foto: MONDO/Mladen Stojović

Klasika, rok, pop, folk, etno, spičanske, ostroške, crnogorske, vojvođanske,  šumadinske i nošnje iz Mrkojevića, podrumijske đakonije, narodna kola, mažoretke…i Žika na “dežurstvu” s mikrofonom!

Ukratko: šarenica! I to na platou ispred ljetnjeg dvorca poslednjeg crnogorskog monarha u prijestonici Južnog Jadrana!

Ko je sumnjao da će prepoznatljiva kombinacija igara i veselja uz lake razgovore sa ljudima iz kulturnog, sportskog i poliitčkog života grada da prođe u Baru, na najvažnijoj tački kulturnog života grada, jutros se razuvjerio.  Mada se mora priznati da je i “tajming” Žikine šarenice bio sjajno pogođen: Nakon šampionskog slavlja košarkaša Mornara a uoči turističke sezone u kojoj pod Rumijom tradicionalno najviše gostiju očekuju upravo sa prostora koje je Živorad Nikolić minulih godina na prepoznatljiv način promovisao svojom čuvenom emisijom.

Izvor: MONDO

 Simbioza svega što pod Rumijom pjeva, igra, pleše, takmiči se i promišlja politički i kulturološki, pokazala se, sudeći po reakcijama gostiju i publike, kao prirodna kombinacija!

Poznatom TV voditelju tako nije zamjerena šala kojom je najavio prvi splet reklama:

Najavljujem najbolje srpske reklame juče na Svetom Stefanu, a oni mi kažu “kod nas ti je lako da najaviš srpske, pazi sjutra u Baru kako ćeš. Zato danas najavljujem najbolje srpsko-crnogorske reklame”, prokomentarisao je Žika.

Izvor: MONDO


Ko je sve nastupao u Žikinoj šarenici možete pročitati OVDJE, uz dodatak – čuvena emisija nije prošla bez gostovanja regionalno poznate etno grupe “Zora” koja je postala i jedan od najprepoznatljivijih muzičkih brendova grada.

Pogledajte kako je bilo iza kulisa Žikine šarenice:

YU nostalgija japanskih novinara u Baru!! (FOTO)

Sve vijesti