Sea Dance “seli” u Buljaricu!?

Autor:

Peti Sea Dance festival održaće se u Buljarici, nezvanično saznaje Pobjeda.

Lokacija u Buljaricama izabrana je, nakon višemjesečnih konsultacija budvanske lokalne uprave i organizatora Egzit festival, kao najbolja zamjena za Jaz, navodi podgorički dnevnik.

Predsjednik opštine Budva Dragan Krapović nije potvrdio ali ni demantovao ovu informaciju Pobjede uz objašnjenje da će lokalna uprava uskoro o svim detaljima vezano za tu muzičku manifestaciju informisati javnost na konferenciji za medije.

  On je podgoričkom dnevniku rekao da će tada biti saopšten i precizan datum održavanja festivala.

Prvi čovjek opštine ranije je izjavio da će se umjesto sredinom jula Sea Dance održati krajem avgusta ili početkom septembra.

Sea Dance festival do sada se održavao na Jazu, ali su zbog imovinsko-pravnih problema sa vlasnicima imanja područja, organizatori i lokalna uprava odlučili da promijene lokaciju, podsjeća Pobjeda.

U decembru 2015. godine, tadašnji predsjednik opštine Srđa Popović i direktor Egzit festivala Dušan Kovačević, potpisali su ugovor o dugoročnoj saradnji o organizaciji Sea Dance-a do 2026. godine.

Ugovorom je definisano da će ulaganje u festival narednih deset godina, kada su u pitanju program i produkcija, iznositi najmanje 10 miliona eura.

Tagovi:
Sve vijesti