Crnogorski vaterpolisti podržali nacrt i Janovića

Autor:

Bivši i sadašnji vaterpolo reprezentativci Crne Gore podržali su ministra sporta Nikolu Janovića u njegovim nastojanjima da sistem sporta u Crnoj Gori, novim zakonom uredi po mjeri sportista.

0
A- A A+

  Oni su u pismu podrške saopštile da na taj način žele javno da podrže onog koji je bio uz njih svih ovih godina.

"Nikoli smo vjerovali kao našem kapitenu. Vjerujemo mu i sada i maksimalno podržavamo u njegovim nastojanjima da sa vrlo odgovorne pozicije ministra, sistem sporta u Crnoj Gori, novim zakonom uredi po mjeri sportista. Sve ono što je kao ministar sporta, za nepunih godinu, uradio za crnogorske sportiste, dovoljan nam je razlog da mu vjerujemo da će sa novim zakonom uraditi još više. Jer svi oni koji rade u sistemu sporta postoje zbog nas, sportista, a ne mi zbog njih", piše u saopštenju.

Navodi se da vaterpolisti smatraju da novi zakon o sportu treba da dobije podršku.

"Naša je nepodijeljena", piše u saopštenju vaterpolista koje su potpisali Vjekoslav Pasković, Aleksandar Ivović, Predrag Jokić, Boris Zloković, Antonio Petrović, Mlađan Janović, Aleksandar Radović, Draško Brguljan, Darko Brguljan, Milan Tičić, Filip Klikovac, Saša Mišić, Damjan Danilović, Miloš Šćepanović, Zdravko Radić, Dejan Lazović, Nikola Vukčević.

Sve vijesti