Direktna avio linija između Podgorice i Dubaija!

Autor:

Avio-kompanija flydubai, sa sjedištem u Dubaiju, najavila je početak letova do Podgorice, od srijede, 1. novembra.

1
A- A A+

Linija podrazumijeva dva leta nedjeljno, pri čemu će letovi uključivati i zaustavljanje u Sarajevu, popularnoj destinaciji na mreži flydubai-a. Podgorica se pridružuje mreži destinacija koju je avio-kompanija izgradila u regionu Centralne i Istočne Evrope, a koja uključuje Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju.

Pri tom, flydubai će postati jedini prevoznik sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji nudi letove bez presjedanja, do Podgorice.

"Sa pokretanjem naših letova za Podgoricu, nastavljamo da pružamo putnicima više načina za istraživanje i otkrivanje Crne Gore. Popularnost letova za Tivat tokom ljeta, pokazala je kontinuiranu potražnju za pristupom ovom delu svijeta, i radujemo se tome što ćemo omogućiti ponudu redovnih letova ka Crnoj Gori", kazao je generalni izvršni direktor flydubai-a Ghaith Al Ghaith.

Direktna linija za Dubai omogućiće putnicima iz Podgorice i produžetak putovanja ka popularnim destinacijama kao što su Bankok (Tajland), Kolombo (Šri Lanka), Katmandu (Nepal) i Zanzibar (Tanzanija), ali i da iskoriste brojne interline ugovore koje kompanija flydubai ima sa drugim avio-prevoznicima, što omogućava produžetak putovanje ka više od 200 destinacija.

"Sa pokretanjem ove nove rute, flydubai će postati prva avio-kompanija koja će ponuditi redovne linije između Podgorice i Sarajeva", rekao je Jeyhun Efendi, viši potpredsjednik komercijalnih poslova (UAE, EU, ME, CIS) u kompaniji flydubai.

"Radujemo se novim mogućnostima koje ova linija otvara, kao i razvoju trgovine i turizma koje će ovi letovi omogućiti", zaključio je Efendi.