Telefoni za zaljubljene u ponudi m:tel-a!

Autor:

U mjesecu ljubavi kompanija m:tel pripremila je specijalnu ponudu: dva telefona uz neograničenu međusobnu komunikaciju dvije godine!

0
A- A A+
m:tel mtel Foto: m:tel

  U ponudi kompanije m:tel je pametni telefon Tesla 3.1, uz koji dobijate još jedan isti takav uređaj. Korisnici mogu telefon pokloniti osobi koju vole i uživati u besplatnoj međusobnoj komunikaciji čak dvije  godine!

Ponuda važi uz pakete Odaberi više ili Odaberi plus, a korisnici potpisuju ugovor na 24 mjeseca.U ovoj specijalnoj akciji korisnik plaća samo jedan uređaj i to u mjesečnim ratama, uz iznos rate od 3,5 eura.

Telefon Tesla 3.1 odlikuju izvrsne performanse: ekran od 5 inča, interna memorija 8GB, RAM memorija 1GB i kamera 8 Mpx.

Besplatna komunikacija ne važi u romingu. Cijene su sa PDV-om. Korisnik plaća aktivaciju postpaid usluge u iznosu od 6 eura za jednu karticu, dok je aktivacija postpaid usluge za drugu karticu besplatna. Akcija počinje 14. februara i traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tagovi:
Sve vijesti