Kako do masaže sa "srećnim krajem"

Autor:

Dvije ruke su uvijek bolje nego jedna!

0
A- A A+

Masaža sa "srećnim krajem" zvuči seksi u teoriji, ali stvarnost može biti daleko od fantazije ako ne znate neke trikove za dosezanje vrhunskog zadovoljstva na ovaj način.

Evo šta je potrebno da uradite ako želite da iznenadite partnera ili partnerku seksi masažom:

Napravite seksi ambijent

Za "vrelu" masažu je potrebno napraviti odgovarajuće okruženje. Prije nego što zaposlite ruke, prigušite svijetla u prostoriji, zapalite nekoliko svijeća i spremite mirišljava ulja za masažu. Bonus poene ćete dobiti ako stavite i neku seksi posteljinu, ali i obučete nešto što će još više zagolicati maštu vašeg dragog ili drage.

Onda kreće "pipkanje"...

Počnite nježno - blago pritiskajte i mazite predio vrata, ramen, ruku, leđa i guze vrhovima prstiju najmanje pet minuta.

"Možete ovo da radite kružnim pokretima, dugačkim ravnomjernim pokretima ili da pomjerate prste sa jedne strane na drugu. Ako imate dužu kosu i ne smeta vam da se malo naulji, možete i lokne da iskoristite za dodavanje senzacije na njegovom tijelu" rekla je seksolog Ava Kadel.

Mijenjajte tačke na kojima ćete da ga masirate tako da ne zna šta sljedeće da očekuje. Kako bi zagrijali atmosferu, pređite na jače i spore pokrete palcem i dlanovima.

Zatim okrenite partnera na leđa i stvorite "tenziju" tako što ćete mu masirati unutrašnju stranu butina, jer je ovaj dio tijela - i za žene i za muškarce, veoma osjetljiv, pošto je blizu genitalija.

  Bradavice su takođe veoma značajan faktor u ovoj seksualnoj igri.

"Stimulacija bradavica se u mozgu procesuira u istom dijelu koji prepoznaje dodirivanje klitorisa i penisa, pa lagano dodirivanje predjela oko bradavice (areole) za oba pola može biti izuzetno uzbudljivo. Povećaće protok krvi oko bradavica i genitalija", istakla je seksolog Debra Laino.

Palcem i kažiprstom lagano i nježno masirajte bradavice kružnim pokretima - u pravcu kazaljke na satu, pa onda obrnuto, a potom palcem i domalim prstom je povucite blago na gore. Pitajte da li to partneru ili partnerki prija kako biste znali da je pritisak odgovarajuć.

I ne zaboravite stomak! Ovo je seksi mjesto za muškarce i žene, naročito oko dijela gdje se nalaze pupak i genitalije.

Masiranje ove regije će izazvati grčenje mišića dna kalice, što će onda usmjeriti protok krvi pravo ka genitalijama. Pritiskajte jače, ali opet ne prejako, jer ne želite da pokrenete bešiku.

Masaža za NJEGA

Zagrijte ulje za masažu tako što ćete ga trljati šakama, a onda ga nanesite na njegov penis i testise. Jednom rukom mu trljate penis, a drugom nježno masirajte testise. Radite ovo sporim pokretima barem pet minuta.

Zatim, nježno trljate njegov penis objema rukama, kao da želite da štapićem zapalite vatru, a potom pređite u spiralne pokrete gdje se jedna šaka spiralno kreće u jednom smjeru, a druga u suprotnom.

Onda se fokusirajte na masažu penisa od dna do vrha - šakama ga obuhvatite i pomjerajte gore - dolje ritmičnim i sporim pokretima.

"Uradite ovo deset puta i nemojte da se iznenadite ako iznenadno doživi orgazam, jer ovaj način masiranja simulira osjećaj kao da je unutar vagine", objasnila je Kadel.

Masaža za NJU

"Na ženskim genitalijama je najbolje koristiti lubrikante na bazi vode, jer ako ulje uđe u vaginu može da izazove iritacije", istala je Kadel.

Pobrinite se da zagrijete lubrikant šakama prije nego što dodirnete vaginu.

Prvo se posvetite vulvi, što je spoljašnja strana vagine. Nježno utrljajte lubrikan na njene vaginalne usne, pa sve do anusa.

Lagano razdvojite spoljašnje vaginalne usne palčevima i mazite ih kružnim porektima najmanje dva minuta. Pomjerajte palčeve gore - dolje po usnama dok ih ne raširite, a onda pređite na unutrašnje vaginalne usne.

"Unutrašnje vaginalne usne su osjetljivije, pa koristite blaži pritisak. Obratite pažnju na govor njenog tijela i na oticanje vaginalnih usana, jer je to prirodan proces kada se žena uzbudi", objasnila je seksolog.

Na kraju, nježno klizite palcem i kažiprstom gore - dolje oko klitorisa, a onda masirajte samo klitoris kružnim pokretima.

"Osjetićete možda kako klitoris postaje veći zajedno sa porastom uzbuđenja, i s obzirom na to da sadrži 8.000 nervnih završetaka, nemojte se začuditi ako se njeno tijelo zatrese od siline orgazma", istakla je Kadel.

Sada sve znate i spremni ste, pa šta čekate?

Tagovi:
Sve vijesti