• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIĆE NAPETO: Serije koje stižu 2019. (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Ovo su serije koje ćemo premijerno gledati u ovoj godini - SF, trileri, superheroji, i adaptacija jedne knjige kojoj se izuzetno radujemo!

 Serije koje stižu 2019.  Izvor: YouTube/TVPromos

U godini za nama, gledali smo razne interesantne serije, neke od njih premijerno, neke čiji je broj sezona već ušao u dvocifrene brojeve!

Predstavljamo vam serije koje ćemo premijerno gledati 2019, i izbor je zaista bogat - naučna fantastika, superheroji, trileri, adaptacije knjiga i stripova... Kojoj se vi najviše radujete?

"Good omens"

"Amazon Prime" još uvijek nije saopštio tačan datum izlaska jedne od najiščekivanijih serija 2019! Majkl Šin i Dejvid Tenant igraju glavne uloge u adaptaciji hit romana Nila Gejmana i Terija Pračeta.

Dobra predskazanja Good Omens trejler
Izvor: YouTube/Rapid Trailer

"Baptiste"

Ljubitelji krimića jedva čekaju ovu seriju! Riječ je o spin-ofu serije "The Missing", koja je kroz dvije sezone pratila slučajeve nestale djece. Francuski glumac Čeki Kario toliko je oduševio gledaoce, da je njegov detektiv Žilijen Batist dobio sopstvenu seriju – istraživaće "kompleksni zločin u podzemlju Amsterdama". Serija će ići na kanalu "BBC One", početkom 2019. godine.

Dok ne stigne trejler, podsjetite se detektiva Batista!

The Missing trejler 2
Izvor: YouTube/Starz

"Pretty little liars: The perfectionists"

Još jedna na spisku spin-of serija, predstavlja novi ugao serije koju su mnogi gledali kao "skriveno zadovoljstvo". Saša Piterse i Džanel Periš repriziraju svoje uloge u seriji o prvom ubistvu u Bikon Hajtsu, početkom godine na kanalu "Friform".

PLL Perfekcionisti
Izvor: YouTube/Freeform

"Doom patrol"

Volite superheroje? "DC Universe" predstavlja tim odbačenih supeheroja, koje okuplja Kiborg kako bi obavili misiju od vitalne važnosti. Prepoznaćete ih iz serije "Titans"...

Doom patrol
Izvor: YouTube/TV Promos

"Watchmen"

Autor misterioznih serija "Izgubljeni" i "Preostali" donosi nam ne-baš-direktnu adaptaciju hit serijala, na kanalu HBO od sredine godine. Ovo su likovi!

Watchmen tizer
Izvor: YouTube/HNEntertainment

"Witcher"

"Supermen" Henri Kavil igra lovca na čudovišta u osmodjelnom serijalu inspirisanom knjigama. Gledaćemo ovo ostvarenje tek krajem godine, na Netflixu.

"The passage"

Mark-Pol Goselar, kojeg pamtite iz serija devedesetih, igra u adaptaciji knjiga Džastina Kronina o misterioznom virusu koji ljude pretvara u vampire. Premijera prve sezone je 14. januara na Foksu.

NG Serije The Passage
Izvor: YouTube/The Passage

"Russian doll"

Komičarke predstavljaju uvrnutu priču o ženi koja se svakog dana iznova budi, odlazi na istu žurku i umire, i njenim nastojanjima da se izvuče iz te vremenske "petlje". Netflix će emitovati ovu seriju od 1. februara.

"Umbrella academy"

Kada muzičar napravi strip… Ova serija prati disfunkcionalnu porodicu superheroja, a jednu od glavnih uloga tumači oskarovka Elen Pejdž. Počinje na Netflixu 15. februara.

NG serije The Umbrella academy
Izvor: YouTube/Netflix

"Flack"

Oskarovka Ana Pakvin igra gurua za odnose s javnošću u seriji koja će prikazati "uvrnutu, manje poznatu stranu slave", od 21. februara na kanalu "W".

"Curfew"

Početkom godine, Šon Bin ("Igra prestola") pojaviće se u neobičnoj seriji u stilu "Paklenih ulica", ali smještenoj u budućnosti! Seriju producira i emituje kanal "Sky One".

Curfew tizer
Izvor: YouTibe/SkyOne

"Černobil"

Ako ste željeli igranu verziju priče koju znate odavno, dobili ste je – Stelan Skašgod i Emili Votson predvode glumačku ekipu serije o nuklearnoj katastrofi, koju će sredinom godine emitovati HBO.

"Manhunt"

Martin Kluns, poznat iz serije "Nepristojni ljudi", igra detektiva u drami zasnovanoj na istinitom slučaju ubistva tri djevojke. Seriju će emitovati britanski "ITV" od 6. januara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA