• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJMODERNIJE KUHINJE ZA 2022. GODINU: 3 trenda omogućavaju više prostora i duh elegancije, a jedna boja je apsolutni HIT

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Pogledajte kako izgledaju moderne kuhinje za 2022. godinu, saveti zlata vredni ako planirate renoviranje!

 najmodernije kuhinje u 2022 Izvor: YouTube/Studio McGee

Već smo vam otkrili kako da mala kuhinja izgleda veće, a sada vam predstavljamo trendovanje u renoviranju kuhinje! Suzan Sera je dizajnerka enterijera i otkrila je kakve kuhinje će biti moderne za 2022. godinu. Ako planirate renoviranje, dobro zapamtite njene savete!

  1. Crni detalji

    Crn šporet ili indukcijska ploča polako preuzimaju primat, a Suzan kaže da dodaju duh teatralnosti vašoj kuhinji. Izgledaju elegantno, prave akcenat taman gde treba, a ne čine kuhinju tamnom. Odaberite crne slavine ako želite sasvim malo "drame", a niste spremni baš na ceo crni šporet.

    Izvor: YouTube/House&Home
  2. Otvorene kuhinje

    Odvajanje kuhinje čitavim zidovima stvar je prošlosti, a ljudi koji nemaju mnogo prostora uopšte ne bi trebalo da se trude da im kuhinja bude prostorija "za sebe". Kuhinja koja se samo nastavlja u dnevni boravak ili trpezariju je i dalje moderna, a ukoliko vašem rasporedu prostorija to baš ne odgovara, možete je odvojiti šankom ili ostrvom.

    Izvor: YouTube/House&Home
  3. Prirodno drvo

    Bele kuhinje izlaze iz mode i trenutno je trend da kuhinjski elementi izgledaju prirodno. Drvo u izvornoj boji, prelakirano ili matirano, biće moderno za 2022. godinu.

    Izvor: YouTube/House&Home

  4. Moderna boja za kuhinju

    Ako razmišljate o krečenju, sada je trenutak da kupite zelenu boju u vašoj omiljenoj nijansi. Mnoge kompanije upravo su zelenu izabrale za najmoderniju boju 2022, a možete odabrati nijanse od vrlo svetle, pastelne, pa sve do jake, smaragdnozelene boje. Kuhinja će izgledati elegantno i moderno.

    Izvor: Shutterstock/Pixel shot

Možda ce vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA