• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavrsen Festival mediteranskog teatra u Tivtu

 Zavrsen Festival mediteranskog teatra u Tivtu Izvor: MONDO

 Svečanošću dodjele nagrada koje je laureatima predao ministar turizma Predrag Nenezić i koktelom u atrijumu srednjovjekovnog ljetnjikovca "Buća-Luković", sinoć je u Tivtu završen drugi po redu Međunarodni festival mediteranskog teatra "Purgatorije".
Jednoglasnom odlukom stručnog žirija, koji su činili rediteljka Tanja Mandić-Rigonat, teatrolog dr Darko Antović, producent mr Janko Ljumović, kritičar i publicista Veselin Radunović i glumica Dubravka Drakić, producentska nagrada za najbolju predstavu u cjelini i novčani iznos od pet hiljada eura, pripala je baletu "La Capinera" u produkciji Pozorišta sa Terazija iz Beograda.

 Takođe jednoglasno, glumačka nagrada za najbolje glumačko ostvarenje i novčani iznos od dvije hiljade eura, dodijeljeni su Ašhen Ataljanc za odigrane sudbine žena u baletu "La Capinera".
 Glumačku nagradu za bravuru i sumu od hiljadu eura dobio je Goran Slavić za -ulogu Tikve u predstavi "Nenagrađeni ljubavni trud" Centra za kulturu Tivat, BITEF teatra Beograd i Kulturnog centra Inđija.
 Specijalna nagrada za umjetničko dostignuće koja podrazumijeva i novčani iznos od hiljadu eura, pripala je Kirilu Džajkovskom za originalnu muziku u baletu "La Capinera".
 Direktorica Centra za kulturu Tivat Milena Radojević sinoć je Goranu Slaviću uručila i nagradu koja nosi ime tragično preminule mlade crnogorske glumice Ivane Tomičić.
(Izvor - "Vijesti")

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA