• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novogodišnji spektakl u Crnoj Gori

Najbolji crnogorski hoteli, diskoteke i noćni klubovi, i ove godine pripremili su bogate repertoire za predstojeće novogodišnje praznike

 Novogodišnji spektakl u Crnoj Gori Izvor: MONDO

Tako će ljubitelji noćnog života u diskoteci Trokadero u Budvi Novu godinu dočekati uz Jelenu Karleušu, dok će za reprizu u subotu 1. januara prisutne zabavljati Darko Radovanvić. Treća noć je rezervisana za jednog od najpopularnijih folk pjevača Acu Lukasa.



Ulaznice će u petak 31. decembra koštati 30 eura, dok će u subotu 1. januara i u nedjelju 2. januara koštati po 15 eura.



Diskoteka Maximus je kao i prethodnih godina pripremila jako bogat Novogodišnji program. Za nezaboravan provod u Novogodišnjoj noći pobrinuće se Creative bend. Cijena karte za 31.decembar je 15€.

Za sve one koji budu željeli da reprizu Novogodišnje noći provedu u diskoteci Maximus, za dobru zabavu i ples do zore biće zadužena grupa Colonia i Creative bend. Ne sumnjamo, da ce val energije kojom će Vas Ira i njeni plesači zapljusnuti, natjerati Vaše tijelo da plese u ritmu nota najpopularnije dance grupe na EX YU prostorima. Cijena karte za 1.januar je 10€.

Na kraju, posljednjeg dana novogodišnjih praznika, u nedjelju 2.januara, nastupiće trenutno jedan od najpopularnijih pjevača naših prostora Dzenan Lončarevic. Cijena ulaza za 2.januar je 10€.

Informacije i rezervacije na telefon 067 224 055.

Bane Nedović, Mia Borisavljević i Šako Polumenta u Shassu


I podgorički klub Shass pripremoio je posjetiocima bogat repertorar za predstojeće praznike.

U petak 31. decembra za doček 2011. godine goste će zabavljati Bane Nedović. Ulaznica za muškarce će koštati 50, a za žene 30 eura uz neograničenu konzumaciju pića.

U subotu 1. decembra novogodišnju vrelu atmosferu će, uz Baneta Nedovića, podgrijati Mia Borisavljević, dok će u nedjelju 2. decembra svi prisutni moći da uživaju uz hitove jednog od najpopularnijih crnogorskih pjevača Šaka Polumente.

Informacije i rezervacije na telefon: 069 704 704

Aca Lukas, Hanka Paldum i Regina u hotelu Palas


Hotel Palas u Petrovcu, takođe je priredio novogodišnji spektakl uz najbolje pjevače.

Tako će 31. decembra posjetioci uživati uz Aca Lukasa, 1. januara uz Hanku Paldum, a treće noći prisutne će zabavljati grupa Regina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA