• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Splendid i Severina Vas zovu za Novu godinu

Najluksuzniji crnogorski hotel "Splendid Conference & Spa Resort" u Bečićima je za doček Nove godine svojim gostima organizovao vrhunsku zabavu.

 Splendid i Severina Vas zovu za Novu godinu  Izvor: MONDO

U novogodišnjoj noći, 31. decembra kao i 1. januara, pjevaće Severina, a za dobro raspoloženje će se pobrinuti i Žuti Serhatlić sa orkestrom Podgorica i Loco Band, koji će 2. januara takođe nastupati u hotelu Splendid.

Da bi praznično raspoloženje potrajalo, 5.januara će se održati koncert Harisa Džinovića, a u sličnom maniru se nastavlja i 8. januara sa koncertom Luisa.

Interesovanje za doček Nove godine u hotelu "Splendid" je veliko i očekuje se da svi raspoloživi kapaciteti budu rasprodati.

Hotel "Splendid" je smješten na samoj obali mora i predstavlja izuzetan spoj prirodnih ljepota sa prefinjenim komforom.

Hotel ima 322 dvokrevetne sobe, četiri junior apartmana, predsjednički apartman, penthaus i 13 wellness apartmana. Raspolaže sa 700 m2 djeljivog konferencijskog prostora, opremljenog najsavremenijom tehnikom, kapaciteta 780 mjesta. Takođe, hotel posjeduje i višenamjenski sportski teren i teren za golf, dječiji klub...

Ono što ga čini posebnim, jeste wellness & spa centar, na 3.000 m2, sa bazenima, saunama, teretanom i prostorima za masaže i relaksaciju. Wellness & spa centar ovog hotela će Vam pružiti pravo opuštanje i odmor posle neprospavane i vesele novogodišnje noći. A s obzirom na program koji je organizovan i narednih večeri mnoštvo spa programa će posle svega biti pravi užitak i "lijek".

Sve brži svakodnevni način života, podrazumijeva izloženost stresu, što zahtijeva uspješnu borbu protiv negativnih posledica. Upravo zbog toga,Wellness & SPA centar hotela "Splendid“, izuzetno je osmišljen. Više puta je prema raznim kriterijumima proglašavan jednim od 10 najljepših u Evropi i svijetu, a utisak gosta je, da je svakako, ljepši uživo, nago na fotografijama.

Sa "ledenom maglom", "tropskom kišom" i "vodopadom", ritual uživanja nikada neće biti isti. U hotelu "Splendid", obavljaju se SPA tretmani čuvenih brendova Elemis i Haslauer: Tretmani za detoksikaciju, autentični Splendid SPA, anticelulit i kozmetički tretmani, masaže i tretmani lica i tijela za njegu kože.

U "King’s bath" apartmanu, možete uživati u "Splendid Bath For Two", "Cleopatra’s Secret Bath", kao i u Rasul i Salve in terra, tretmanima za detoksikaciju, pilinzima sa voćem i kristalima, masažama Pantai Luar i Sassi dei Vulcano, aromatičnim uljima, pakovanjima od kozijeg butera, do maka, meda, čokolade i ekstrakta vina....

Hotel "Splendid" je do sada ugostio brojne sastanke, međunarodne seminare, modne revije, ceremonije kao i svjetski poznate ličnosti (Rollingstones, Madonna, Angelina Jolie, Brad Pitt...)

Svijet luksuza, ljepote i mira čeka na Vas...

(MONDO)

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Sta se zapeli za splendid.ka da smo u las vegas.a ne u lopovsku crnu sivu goru....

Snekiii

Al ce biti ludo ,idemooo®

Andjela

Znaci ,shta reci... Idem,i bit ce ludooo!!!:-*