• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fitnes Festival u šoping-molu Delta City

U šoping-molu Delta City, u subotu i nedjelju, 27. i 28. novembra, biće održan drugi Fitnes Festival, u organizaciji fitnes kluba „Soko Gym“.

 Fitnes Festival u šoping-molu Delta City Izvor: MONDO

Festival se održava pod sloganom „Budi fit, budi zdrav“.

Festival će početi u subotu, 27. novembra u 11 sati, kada će se predstaviti Ana Matejak, Reebok Master Trainer i koordinator Reebok University tima za edukaciju aerobik instruktora.

U 12 sati biće održan trening pilatesa u organizaciji fitnes kluba „Soko Gym“, a u 13 sati će se svojim programom predstaviti fitnes klub „Eurosport“, osnovama treninga Tae Bo-a.

Od 14 h biće održan trening za djecu – igre bez granica, a u isto vrijeme na drugom spratu Delta City-ja biće organizovano predavanje “Ishrana ,suplement i i doping u sportu” profesora Vlastimira Stijepovića, predsjednika NVO Antidoping u Crnoj Gori.

Istog dana u 15 h Lokica Stefanović, specijalni gost festivala, predstaviće svoju knjigu “Pametno telo”. Treninzi se nastavljaju u 16:30 kada će se predstaviti fitnes klub „Positive“ iz Budve sa spinning treningom. Festival će zvanično biti otvoren u 17:30, VK1 koreografijom Marisele Tolmačev, prvakinje svijeta u fitnesu (sportski aerobik). U 18 sati slijedi step trening fitnes kluba „Soko Gym“, a u 19h će biti organizovana radionica Asje Petersen, pilates instruktorke.


U nedelju, 28. novembra u 11 sati predstaviće se Jelena Butigan, instruktor Power joge, a u 12 sati Polona Gosar Ranković, spinning master trener. Slijedi Pilates mini ball u organizaciji fitnes studija “Xenia” i predavanje Sašenka Ćeranića, specijaliste sportske medicine na temu “Laktati i njihov značaj u sportu”. U 15:30 svoj program imaće i „Haydana’s Lady Fitness”, nakon čega slijedi Tandem Step Choreography fitnes studija “Xenia”.

Specijalni gost Festivala biće i Marina Perazić, koja će u 17:30 predstaviti Zumbu, program koji spaja zanosne latino ritmove sa jednostavnim pokretima koji se stapaju u jedinstveni fitnes ugođaj. Festival se završava programom Marisele Tolmačeve, prvakinje svijeta u fitnesu i Ane Matejak- Reebok Master Trainera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA