• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sjutra u Cineplexxu tri nova filma

Autor mondo.me

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi

 Novi filmovi na repertoaru Cineplexxa Izvor: Promo/ Cineplexx MNE

KRALJ LAVOVA 

Jedan od najomiljenijih animiranih filmova svih vremena "KRALJ LAVOVA" dobio je svoju igranu verziju i u naš bioskop stiže u dvije verzije, sinhronizovano i titlovano!

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gdje je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obilježena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

IBICA

Nova francuska komedija u Cineplexxu.Filip i Kerol, oboje razvedeni, upravo su se upoznali. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, spreman je da učini bilo šta kako bi proveo vrijeme sa Kerol, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na ljetovanje sa njima. On pravi dogovor sa starijim sinom – ako diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor. Filip, koji je navikao na mirno more na sjeveru Francuske, ne zna šta ga je snašlo kada odu na Ibicu.

PROJEKAT KOLIBRI

Rođaci iz Njujorka Vinsent i Anton su igrači u visoko rizičnoj igri u kojoj se pobjeda mjeri u milisekundama. A koji je njihov san? Da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima. Ali ništa nije jednostavno za ovaj čudani par. Anton je mozak operacije, Vinsent je prevarant i zajedno guraju jedan drugog, kao i sve druge do prelomne tačke s njihovom besmislenom avanturom. Neko ko im stalno staje na put je njihova moćna i manipulativna bivša šefica, Eva Tores (Salma Hajek), koju ništa ne može zaustaviti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA