• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

James Zabiela u diskoteci "Top Hill" u Budvi

Jedan od najvećih DJ-eva današnjice James Zabiela nastupiće u petak, 23. jula, u novootvorenoj diskoteci "Top Hill" u Budvi.

 James Zabiela u diskoteci "Top Hill" u Budvi Izvor: MONDO

Poznat po svojim setovima u kojima pušta sve, od najtoplijih ambijentalnih numera, do prljavih acid house i tehno trekova, Zabiela u Budvu donosi i energiju Ibize, gdje nastupa neposredno prije dolaska u Crnu Goru.

James Zabiela nastupao je na najvećim svjetskim festivalima, i u najpoznatijim klubovima na planeti. Iza sebe ima i bogatu diskografiju, koja datira od 2002. godine i čuvene remikse za velika imena kao što su Ladytron, Radiohead, Rennie Foster, Sasha i mnogi drugi.
Prethodne dvije godine obilježio je sa dvije više nego sjajne kompilacije pod nazivom Master Series, izdate za Renaissance etiketu sa kojom već godinama sarađuje.

Cijena ulaznice iznosiće 10 eura, a sve dodatne informacije se mogu dobiti pozivom na broj: +382 (0)67 47 88 88 begin_of_the_skype_highlighting +382 (0)67 47 88 88 end_of_the_skype_highlighting.

Uz kupljenu ulaznicu za žurku, svaki posjetilac dobija besplatan DVD primerak albuma James Zabiela "Masters Series: LIFE" koji sadrži dva miksa koji čine kompilaciju, ekskluzivne video zapise i druge zanimljive digitalne materijale.

"Top Hill" može da primi preko 4 000 posjetilaca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA