• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sjutra četiri nova filma u Cineplexxu

Autor mondo.me

Od sjutra, 21. marta na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se 4 nova filma.

 Od sjutra četiri nova filma u Cineplexxu Izvor: Mondo/Goran Sivački

MI

Nakon što je svojim debitantskim filmom ”Bježi!“ poslao impuls koji je uzdrmao savremenu kulturu i postavio standarde za provokativne i društveno angažovane horor filmove, dobitnik Oskara i vizionar, Džordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, koji je napisao, režirao i producirao. Film MI je smješten u sadašnjost, na legendarnu obalu Sjeverne Kalifornije. Glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Njongo, kao žena koja se vraća na mjesto kraj obale mora gdje je odrastala, sada sa mužem i dvoje djece, kako bi proveli idiličan odmor kraj mora. Progonjena neobjašnjivom i nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, Adelaida osjeća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto jako loše prikrada njenoj porodici.

CRNA RIJEKA

Crna Rijeka je svojevrsni povratak reditelja Erika Zonke u art house vode, koji je napisao i scenario za ovaj film na osnovu knjige "A disturbing disappearance". Slučaj nestanka tinejdžera Denija, povjeren je istrošenom detektivu i alkoholičaru. On se posvećuje istrazi u cilju pronalaska momka, iako ne brine o sopstvenom sinu tinejdžeru koji se upliće u trgovinu narkoticima. Denijev bivši nastavnik postaje neobičajeno zainteresovan za ovaj slučaj i nudi svoju pomoć detektivu.

MIA I BIJELI LAV

Otkrijte prijateljstvo epskih razmjera o kome niste mogli ni da sanjate. Emotivna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi između mlade djevojke i bijelog lava, snimana preko tri godine, i njenog nevjerovatnog putovanja kroz afričke savane kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom.

CIJELI SVIJET JE TVOJ

Francuska komedija koja se bavi sudbinom sitnog kriminalca koji sanja o drugačijem životu, ali ne može da ga priušti. Da bi pobjegao od svog okruženja, on mora da prihvati još jedan- posljednji posao koji uključuje Španiju, drogu, Iluminate i dominantnu majku. Glavni junak čini sve moguće da spase glavu, i to na urnebesan način. U ovom filmu koji mnogi porede sa kultnim “Dve čađave dvocevke”, glavne uloge tumače zvijezde evropskog filma Vansen Kasel, Izabel Adjani i Karim Leklou.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA