• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KIC POP HOR u Kotoru 14. marta

Autor mondo.me

Nakon spektakularnih koncerata u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Tivtu, projekat KIC pop hora “Bez dileme - antifašizam” biće predstavljen publici u Kotoru.

Nakon spektakularnih koncerata u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Tivtu, projekat KIC pop hora “Bez dileme - antifašizam” biće predstavljen publici u Kotoru.

Publika će uživati u partizanskim i antifašističkim pjesmama KIC pop hora sa gostima, u Kulturnom centru “Nikola Đurković” 14. marta u 20 sati.


Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće na blagajni kotorskog Kulturnog centra na dan koncerta (14. marta) od 10h do 12h i od 18h do 20h.


"Antifašistički repertoar obuhvatiće oko 20 pjesama među kojim su: “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Oj, đevojko drugarice”, “Mlada partizanka” i druge, a koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom dirigenta prof. Saše Barjaktarovića.
Projekat “Bez dileme - antifašizam” nastao je kao inicijativa KIC pop hora, NVU “Kutak”, KIC-a “Budo Tomović” i Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore.", navodi se u saopštenju.


Muzički urednik projekta je prof. Saša Barjaktarović, a direktorica i menadžerka projekta mr Snežana Burzan.

Kako se navodi, o ogromnoj popularnosti i uspjehu hora govori i to da, osim što se za svaki nastup tražila karta više, KIC pop hor je za seriju spektakularnih i emotivnih koncerata dobio krajem maja prošle godine Povelju Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore za posebne zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma u našoj državi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA