• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Live fest: Tina Tarner neće, Vlado Georgijev hoće

Na ovogodišnjem Live festu neće učestvovati velike strane zvijezde, već će nastupiti regionalni izvođači i poznati DJ iz inostranstva

 Live fest: Tina Tarner neće, Vlado Georgijev hoće Izvor: MONDO

Ekonomska kriza pogodila je i muzički festival „Live fest“. Opstanak festivala bio je doveden u pitanje zbog finansijske krize, ali ipak će biti održan, objavljuju „Vijesti“.

Ipak, trodnevna manifestacija ove godine imaće skromniji program, saopštio je Raka Marić, generalni producent Live festa i vlasnik firme „Music Star“ koja stoji iza ovog događaja.

Tako na ovogodišnjem Live festu koji će se održati od 6. do 8. avgusta, neće biti velikih stranih zvijezda, već će nastupiti regionalni izvođači i poznati DJ iz inostranstva.

“Nećemo imati veliku inostranu zvijezdu, ali ćemo angažovati jaka domaća imena. Završili smo pregovore sa Vladom Georgijevim, Plavim orkestrom, Ribljom čorbom, grupom Film i još dva poznata svjetska DJ-a“, rekao je Marić.

Početkom godine najavljivan je nastup Tine Tarner, kao glavne zvijezde ovogodišnjeg izdanja Live festa, ali je juče njen nastup definitivno odjavljen.

“Nema Tine, ona je davno odustala od turneje“. objasnio je Marić.

Osim Tine Tarner kao moguća učesnica Live festa pominjala se i Britni Spirs.

“Britni 26. jula ima poslednji koncert u Berlinu, kada završava evropski dio turneje i nismo uspjeli da je dobijemo“, kaže Marić.

“Cijena karata još nije formirana, ali će biti popularna kao i prošle godine. Najvjerovatnije će iznositi deset eura“, zaključio je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE