• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabranjeno pušenje u Podgorici

U okviru finalne večeri muzičkog spektakla Borba bendova koncerta na stadionu malih sportova održaće sarajevsko "Zabranjeno pušenje".

 Zabranjeno pušenje u Podgorici Izvor: MONDO

Sarajevski bend „Zabranjeno pušenje“ održaće u četvrtak koncert na Stadionu malih sportova u Podgorici. Poznata rok grupa nastupiće u okviru finalne večeri muzičkog projekta Borba bendova, koji počinje u 20 časova.

Sejo Sexon, kaže da je koncert u Podgorici za njega važan i uzbudljiv.

Posljednji koncert, koji je održao nekadašnja jugoslovenska postava istoimenog benda koji se kasnije raspao na beogradsku i sarajevsku „verziju“ bio je održan 1990. godine u Sportskom centru "Morača".

Frontmen grupe, Davor Sučić poznatiji kao Sejo Sekson kaže da se tog koncerta sjeća po jednoj od najglasnijih publika sa kojima se ikada sreo.

Još je dodao da se nada da će opravdati "dobar i visok rejting" koji su imali kod crnogorske publike.

Sejo Sexon je u kompletnom serijalu Borbe bendova učestvovao kao član stručnog žirija, kojeg pored njega čine: Momčilo Zeković - Zeko, Petar Janjatović i Željko Brodarić - Jappa. Sexon kaže da je Borba bendova veoma značajan i potreban projekat.

Njihovi nastupi obilježiće važne događaje za pomenute gradove, između ostalog nastupiće u okviru rok festivala na Otočcu i festivalu kratkog filma u Stocu.

Zabranjeno pušenje priprema deveto studijsko izdanje “Muzej revolucije“. Najavljen pjesmom “Modni guru“, koja je predstavljena početkom proljeća, album će sačinjavati 12 pjesama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA